Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu nikt tu na forum nie lubi mojego miasta namysłów?

Polecane posty

Gość gość

Czemu co to miasto wam zrobiło? Że tak go nie lubicie są przecież gorsze miasta np włodawa Ustrzyki dolne grodków Syców Bierutów łapy suraż brok Wyśmierzyce sulmierzyce brzeziny kożuchów Sulęcin złoty stok Lądek zdrój parczew sejny Węgorzewo gołdap milicz brok warka Leżajsk lesko Kazimierza wielka busko zdrój pinczów Międzychód Turek Wieruszów Twardogóra Międzybórz Odolanów ostrzeszów Pajęczno działoszyn Działdowo Kępno Wołczyn brok trzcianka Czarnków góra środa śląska środa wlkp. Złotoryja łosice ...

Gość gość
Jeszcze Krasnystaw ozimek Prószków (pod Opolem) Niemodlin lewin brzeski lewin kłodzki jedlina zdrój pieszyce bielawa Dzierżoniów stezelin Strzegom Ząbkowice śląskie głubczyce Baborów kietrz biała gogolin olesno Gorzów śląski Dobrodzień zawadzkie opatów proszowice chrzanów Łęczna Hajnówka sokółka kłobuck blachownia praszka rejowiec fabryczny nidzica pleszew Jarocin Czarnków Bartoszyce braniewo ryki dęblin dąbrowa tarnowska Skarbimierz lewin kłodzki kamienna góra bardo Jędrzejów Zwoleń lipsko przysucha Wąbrzeźno radziejów łobez pyrzyce kartuzy kępice wysokie mazowieckie ostrów mazowiecka jelcz-laskowice nowa sól wschowa tuchola górowo iławeckie Braniewo nidzica biała krosno odrzańskie

Gość gość
Lovelygirl jeśli ci sie koorfa nie podoba co ja pisze to nie wchodź na ten temat proste

Gość gość
Jest jeszcze lubań świecie Lubartów Biłgoraj Zambrów czechowice-dziedzice kąty wrocławskie Świdnica Siechnice trzebnica wołów oborniki śląskie Kętrzyn olsztynek szczecinek Pułtusk nowy dwór mazowiecki nowy dwór gdański kraśnik pruszcz gdański miechów strzyżów Brzozów halinów ożarów mazowiecki Ośno lubuskie Gietrzwałd rypin Nasielsk itd itd

Gość gość
bo obrzydziles nam te dziure do porzygu!!!!

Gość gość
To nie dziura przeczytaj sobie o Namysłowie na Wikipedii i obejrzyj zdjęcia na grafice

Gość gość
Zobacz też moją szkołę gdzie do technikum chodziłem wpisz sobie zespół szkół rolniczych namysłów zespół szkół mechanicznych namysłów to są dwie szkoły gdzie chodziłem w Namysłowie i poczytaj o tych szkołach i obejrzyj zdjęcia

Gość marek krupski
Namysłów to najgorsze miasto w Polsce i do tego jedno z najbrzydszych.

Gość gość
Krupski a byłeś tam? Że oceniasz wymieniłem gorsze miasta obejrzyj na grafice zdjęcia Namysłowa idioto

Gość gość
A twoje miasto niby lepsze? Taka np warszaffka jest dopiero brzydka wszędzie tylko korki hałas dymy wyziewy mało wolnej przestrzeni ciasno za dużo ludzi my do Wrocławia mamy 60 km jedziemy 45 minut po drodze jest droga ekspresowa S8 my do Wrocławia dojedziemy szybciej niż wy z Ursynowa do centrum warszawy czy z Białołęki do centrum stojąc w korkach godzinę czy półtorej :D

Gość gość
Idioto

Gość gość
Ooo

Gość gość
Eee

Gość gość
Uaa

Gość gość
Ooa

Gość gość
Ooo