Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę czyli WYBORY WYBORY... archiwum3

Polecane posty

Gość _Iftara_
Nie jestem gruba, Otulona i Myrevin mogą to potwierdzić.

Gość gość
Zapewnienia Otulonej są warte tyle, co jej zwierzenia na kafeterii. A Myrek już raz tu na Twój temat skłamał, więc wiesz :classic_cool: Wyjscie jest jedno. Poka fote :classic_cool:

Gość gość
Opłaty, i marże kredytów hipotecznych w Polsce rosną w zastraszającym tempie. Te ostatnie są najwyższe od 6 lat! W ciągu pół roku przeciętna dostępna kwota kredytu spadła o ponad 100 tys. zł. Marże kredytów hipotecznych są już najwyższe od 2010 r. W ciągu pół roku przeciętna dostępna kwota kredytu spadła o ponad 100 tys. zł. – Według zapowiedzi polityków wprowadzenie podatku bankowego miało się nie przełożyć na koszt kredytów hipotecznych. Tak się jednak nie stało. Tylko cztery z 17 banków nie podwyższyły marż. Znacząco spadła też dostępność „hipotek" – komentuje Jarosław Sadowski, główny analityk firmy Expander dla rp.pl.

Gość gość
Dla średnio rozgarniętego szympansa wiadome było, że taks się stanie.

Gość gość
No wiadome, tak samo jak inne szumne zapowiedzi. Gdzie jest ich realizacja? No, ale... ciemny lud to kupi. Większość, mimo iż zagryza teraz wargi, do "bulu" nie przyzna, że strzał był niecelny. I nie przekona mnie p********ie, że to dopiero dwa miesiące rządów. Du.pa tam. Wszystkie ważne sprawy są dziwnym trafem w konsultacjach społecznych, srowych, resortowych, a to co było istotne dla waaadzy, poooszło w trzy noce.

Gość gość
Taka grubaska na przykład. Mało co się nie posra ze złości, a jedyne co potrafi wypierdzieć, to... zobacz otulona jaki ten ryży mały przy PADzie. I rżenie. :D :D :D

Gość gość
Otóż to. Mało tego - i po roku i po 3 latach pieprzenie będzie to samo: nie zrobili, bo a)sprzątali syf po platformie b)platforma blokuje ich w UE c)opozycja rzuca kłody pod nogi (a że rządzący mają większość to już nieistotne) Czyli normalka.

Gość gość
Najśmieszniejsze są te hasełka: oderwać od koryta, kwik odrywanych od koryta... A kto się dorwał do koryta na miejsce tych demokratycznie oderwanych? ... znajomi i krewni królika.

Gość gość
Nieeee!! Tak jak pisałam: to już nie jest dorwanie do koryta i to już nie jest kolesiostwo. To jest braterstwo, nowy poziom ustalony przez ludzi lepszego sortu :D 🖐️

Gość gość
Może i ryży jest przy nim kurdu/plowaty, ale przynajmniej nie wygląda jak upasiony tucznik, który wrócił właśnie z wakacji w mięsnym pod Wałbrzychem 🖐️

Gość gość
Wiesz, przy korycie wszyscy się zaokrąglają, vide kilka posłanek na wikcie sejmowym. :D :D :D

Gość gość
faktycznie tusek przy dudzie wygląda jak jakiś przykurcz:)

Gość gość
Ludzie napiszcie mi jaki sens jest chodzić na wybory ,bo patrząc na to co się dzieje to nie ma sensu

Gość gość
Właśnie trzeba chodzić na wybory, gdyby w ostatnich wyborach wzięło udział 70% społeczeństwa, to ich wynik byłby zupełnie inny. A tak, mamy co mamy.

Gość gość
Myrek biedny musiał się wynieść z forum przez swoją oblubienicę, która mu narobiła siary. Szkoda, że ona się nie zawinęła.

Gość gość
I dobrze mamy!!! Wreszcie patriotyczny rząd!!!

Gość gość
Myrevin, łerarju, majdir?!? 😭

Gość smyrek
Mam ważniejsze sprawy na głowie. Suszę pampersy, następnie wykruszam z nich resztę kupki, przekręcam na drugą stronę i pakuję w nie swojego przodka. :D :D :D

Gość gość
nie ma sensu głosować powiedzmy sobie to jasno było jak za komuny ciągle namaszczeni przez balcerowicza a to unia wolnosci a to platforma ciągle ci sami gdy zostali wybrani inni okazuje sie ze nie ma na to zgody bo ma byc tez rzad od balcerowicza czyli nowoczesna

Gość gość
otulona, do ku/r/wy nędzy, masz tu przecinki, kropki i zacznij ich używać, jełopko :o :O :O

Gość otulona niezalo
bardzo k***a dziękuję ale IMHO nie trzeba mi tych j******h kropków i przecinków bo ja właśnie jadę zbadać TSH i mam potworne złamanie mózgu nie IMHO wiem k***a czy uda im się to k***a skleić no nie wiem nie wiem ale jedno wiem że balcerowicz musi IMHO odejść bo u nas w DE te proszki są jednak lepsze a w PL są mniej skoncentrowane i to jest k***aIMHO niedopuszczalne k***a mać, śmieciu i nie pisz do mnie bo ja naprawę nie mam casu na takie IMHO k***a dysputy, wtorek mamy piwa trzeba się napic EOT

Gość gość
Do 12;48 masz racje hasło "precz z komuną"aktualne a na topiku zaczyna ktoś dyskusje od razu robią sie aktywne debilne trole

Gość wawcia zwraca
Otulona debilka nie chodzi na wybory, od zawsze to deklaruje. Ona o wyborach tylko p******i od 11 lat. Bez sensu zresztą.

Gość gość
słucham relacji w tv ze Strasburga i słysze od posła z PIS ze podczas spotkania z Szydło poseł PO nie rozmawiał merytorycznie tylko bardzo ostro atakował Szydlo potem następuje następna relacja i słysze od dziennikarki ze poseł ubliżał Szydło ku/rwa żadnej odpowiedzalnosci za przekaz dziennikarski

Gość gość
Jak poinformowało RMF FM Biuro Ochrony Rządu ogłosiło nowy przetarg, którego celem jest zakup 20 nowych luksusowych limuzyn. Jak tłumaczy BOR zakup ten jest niezbędny przed lipcowym szczytem NATO w Warszawie. Wartość zamówienia jest w przetargu określona na wielkość (bez VAT) między 135000.00 a aż 10000000.00 Euro! X Tanie państwo.

Gość gość
Jak chcesz słusznego i rzetelnego przekazu, to włącz TVP. Otulina oraz Iftara gwarantowały, że od teraz będzie tam obiektywny i sumienny przekaz dziennikarski :D:D:D

Gość gaajowy
państwo było stać na ośmiorniczki to i te parę autek przełknie. Niema co jęczeć.

Iftara się podniecała ostatnio sondażami, wcześniej oczywiście pisząc, że uj ją obchodzą sondaże na kilka lat przed wyborami. Masz Iftara kolejny: Jak wynika z sondażu, notowania prezydenta Dudy poprawiły się w porównaniu z sondażem z grudnia 2015 r. o 4 punkty proc. Ocen negatywnych jest mniej w styczniu o 2 punkty proc. Zdania na temat działalności prezydenta nie wyraziło w najnowszym sondażu 15 proc. badanych (mniej o 2 punkty proc.). XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Według CBOS, "sposób sprawowania urzędu prezydenta przez Andrzeja Dudę częściej niż inni dobrze oceniają najmłodsi respondenci, mieszkańcy wsi, osoby mające wykształcenie zasadnicze zawodowe, badani uzyskujący niskie dochody per capita, uczestniczący w praktykach religijnych przynajmniej raz w tygodniu oraz identyfikujący się z prawicą".

Gość utulona niezalogo
O przepraszam, ja mam wyższe wykształcenie i popieram PADa. Między nami prawnikami...

Gość gość
No to jeszcze jeden: CBOS zebrał także opinie na temat działalności Sejmu i Senatu. Grupa źle oceniających prace Sejmu (54 proc.) zmniejszyła się w styczniu o 4 punkty proc. w porównaniu z sondażem z grudnia 2015 r. O tyle samo punktów proc. zwiększyła się grupa mających o Sejmie dobrą opinię (do 29 proc. w styczniu). Zdania o pracach Sejmu nie wyraziło w najnowszym sondażu 17 proc. ankietowanych (bez zmian). "złe opinie o działalności izby niższej wyrażają mieszkańcy małych miast (do 20 tys. ludności) i największych aglomeracji (500 tys. i więcej), badani mający wyższe wykształcenie, respondenci z gospodarstw domowych o najwyższych dochodach per capita, nieuczestniczący w praktykach religijnych lub praktykujący jedynie kilka razu w roku, a także osoby o orientacji lewicowej lub centrowej". Dobrą opinię o Sejmie wyraża "większość wyborców Prawa i Sprawiedliwości (wraz z Solidarną Polską i Polską Razem), a także przeważająca część elektoratu Kukiz'15 x Iftara to kretynka, ale i tak nie większa od Otólonej 🖐️