Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sama nie wiem co zrobic. Mam mętlik w głowie przez faceta

Polecane posty

Gość gość

Chciałam żeby zatęsknił bo zaczął mnie olewać i w koncu zostawil. Nie odzywałam się nic, bylam szczęsliwa (na zewnątrz). Teraz po miesiacu on mówił że żałuje rozstania, że teskni itp. Czy to nie za wcześnie? Co teraz powinnam zrobic???

Gość gość
Wydaje mi się że jeśli teraz powiem mu super ekstra możesz wracać to sytuacja z olewaniem itp sie powtórzy i znów sie rozejdziemy.

Gość gość
Bo tak będzie. Olej go, bo on nie tęskni za tobą, tylko za twoim zainteresowaniem. Próżny bufon.

Gość gość
Chciałam zeby zatesknił wiec teraz chce wiedziec kiedy dac mu wrócic? Wiem ze on mnie kocha. Chce z nim dalej byc ale jak to teraz rozegrac.

Gość gość
Po się bawić w jakieś głupie zabawy na "przetrzymanie"? Zależy Ci na nim? To porozmawiaj z nim i zapytaj czego mu dokładnie brakowało. Rozmowa to klucz do szczęścia. Jak nie masz z kim (z nim) pogadać o swoich uczuciach itp, to szkoda Twojego czasu .

Gość gość
Nie jest tak. Facet dopiero jak straci zaczyna czuc jak mu zalezalo i ze nie moze bez niej zyc. Rozmowy itp nie pomoga. Musze go olac tylko nie wiem jak dlugo. Miesiac i on już chce wracac ale zamierzam jeszcze dluzej go olewac zeby zawalczyl.