Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem jasnowidzem i delikatnie mówiąc mam przekichane

Polecane posty

Gość gość

Potraktujcie powaznie temat i nie robcie offtopu. Dziekuje. Mam wrodzone zdolności jasnowidza, I bardzo utrudnia mi to życie. Wiem, jaki kto jest naprawdę, co myśli i nie potrafię grać, mam inną świadomość od ludzi, długo by pisać ... Wiem co wydarzy się mi czy otoczeniu, zwariuje...czy jest tutaj ktos taki jak ja??

Gość gość
Ok.próba skoro jesteś jasnowidzem to spróbuj mnie opisać.Jestem kobietą.

Gość gość
I o mnie też bo możesz coś napisać :-)

Gość gość
Jestem ciekaw co wydarzy się u mnie w ciągu najbliższych 2-3 miesięcy.

Gość gość
Tak jest taki jeden na onet.pl - też mu się zdaje, że jest jasnowidzem yyyyyyyyy, yyyyyyyyy, yyyyyyyyyyy :P Jeśli masz jakikolwiek talent, to lepiej się tym nie przechwalaj bo go stracisz. Osobiście jednak nie wierzę w takie pierdoły jak jasnowidztwo, no chyba, że w pijanym widzie :P

Gość gość
Pisałam - nie robcie offtopu. Nie jestem darmowa wróżka i nie będę wam wrozyc, nie musicie wierzyć, nie interesuje mnie to... wielokrotnie widziałam ogłoszenia na tym forum, wątki jasnowidzow. Może ktoś tutaj wejdzie. Zależy mi aby porozmawiać jak takie osoby dają sobie radę w życiu codziennym kiedy chcac nie chcac znaja kazda mysl czlowieka, wiedza co wydarzy sie dziś czy w ciągu najbliższych dni a nawet lat. Kilka razy przewidzialam śmierć innych i różne traumatyczne zdarzenia, jestem już wykonczona

Gość gość
17:12 Zazwyczaj nosisz jasną bieliznę, biała z wzorem lub nadrukiem. Wolisz jednak czarną z koronkami.

Gość gość
a przewidziałaś kiedyś coś dobrego. bo ja też jasno widzę, i wiem, że tylko idiotki chwalą się taka wiedzą na forach publicznych. po co to robisz? jaki jest twój cel? jak źle się z tym czujesz, to pomódl się szczerze i poproś o odebranie ci tego daru. albo lepiej zgłoś się do psychiatry, on zapisze ci odpowiednie leki i będziesz miała święty spokój :P głosy też pewnie słyszysz :D

Gość gość
Przestańcie się wcinac w topik i podszywac . Czemu takie tematy wywołują takie kontrowersje ? Rozszerzcie swój światopogląd, wyjdźcie ze swoich ograniczen to moze zrozumiecie o ile macie trochę inteligencji

Gość gość
A w jaki sposób przewidziales ? Jakies sny czy po prostu przeczucia? Intuicja to juz wiele,i znak ze mamy predyspozycje... jeżeli chcesz to rozwijać to myślę że masz szansę na powodzenie :) Tak, to ułatwia życie ale tak wiele odsłania ze radykalnie zmieniają się poglądy i nastawienie do wszystkich i wszystkiego :)

Gość gość
Podobno większość rzeczy które mówię się sprawdza.Tak powiedziała moja mama :-)

Gość gość
17.20prawda bo mam taką i taką a co bedzie z moją miłoscią ?spróbuj może coś uda Ci się odczutać.Pytam poważnie.

Gość gość
Mialam kilka razy w zyciu sny ktkre po jakims czasie sie zdarzaly w prawdziwym zyciu zazwyczaj chodzilo o wazna rzecz w zyciu ktore znacznie wplynela na mnie i byla wazna. Spotkalam na swojej drodze rowniez osobe ktora twierdzila ze jest kims w rodzaju medium i powiedziala mi kilka rzeczy. Mam ogromna intuicje co do ludzi, mam rozne przeczucia. Mialam z 2 razy w zyciu spotkanie we snie ze znajomymi os zmarlymi.. Przyszly do mnie we snie.

Gość gość
Niektorzy ludzie maja takie "zdolnosci", ktore ich okaleczaja psychicznie. Widzieliscie film: "6-ty zmysl"?

Gość gość
Nie, głosów nie słyszę, prowokatorko . Odpowiadając na pytanie, przewiduje wszystko. Dobre, zle i neutralne. Nie potrafie tego wyjaśnić, w glowie mam takie obrazy, tak jakby film który "widze" z wyprzedzeniem. Wiem co się wydarzy, dlatego nie jestem tak emocjonalna jak kiedyś. Mniej mnie zaskakuje itd. Dodam, ze to nie są wydarzenia które można "przewidziec" tj wysnuć wnioski nawet podświadomie. Na odleglosc potrafie wyczuc czlowieka ktorego nie widzialam i nic o nim nie wiem. Potrafie tez zahipnotyzowac bez typowej hipnozy. Rzadko to robię bo kosztuje mnie dużo energii. Czuję z jednej strony ze mam kontrolę nad otoczeniem, A z drugiej właśnie nie.. niektóre rzeczy można odwlec w czasie, ale nie uniknąć. Dotyczy to też całkiem obcych osób : 2 dni przed wypadkiem córki Houston wiedziałam że wpadnie w śpiączkę, a potem na chwilę odzyska przytomność i nie umrze od razu, zaś dzień przed jej śmiercią wiedziałam że to będzie następnego dnia. Po prostu to mi wchodziło do głowy, Nie czytam żadnych portali, tv już też nie oglądam itd. Dlaczego nazywasz mnie idiotka bo nie rozumiem?

Gość gość
Modlitwy nic nie dają, mam to od wczesnych lat, odkad siegam pamiecia, Kiedys powaznie myslalam ze modlotwy pomoga ale "bog" jest gluchy. To jest przekleństwo a nie dar. Idąc ulica wiem, co dana osoba mysli albo co zaraz sie stanie w otoczeniu. Ludzie nieświadomie gdzieś idą, prowadzą normalne życie a ja mam ich umysł w swojej głowie, tyle że patrzę na to jakby z boku, wiem ze niektórzy mają tak, ze przejmują cudzy umysł, myśli i emocje i myślą ze to ich, ja tak nie mam

Gość gość
prowokatorko? raczej prowokatorze. jasnowicka, która się myli, co do płci. a co do słownictwa tego wyrazu "prowokator", radzę odnaleźć, poczytać, dowiedzieć się, co ono oznacza. idiotką jesteś i basta, dlaczego, wyjaśniłem wcześniej.

Gość gość
17:33 a czy u Ciebie to tylko sny U mnie to się właśnie tak zaczęło... Sny, czasami silne, irracjonalne przeczucia a potem tak jak na filmie, albo w sekcie,pozornie jestem normalna a w glowie mam jakby zwolniony obraz, słyszę myśli innych, czuję energię jaka mam przy sobie, WIEM co wydarzy sie na świecie czy przy mnie... W ten sposób wielu rzeczy uniknelam

Gość gość
Lecz się kobito!!!! przejęcie umysłu, du/pę moze ci przejmą islamiści, to wtedy ci przejdzie!!!!

Gość gość
Hmm to ciekawe, u mnie to właśnie tak się zaczęło. Muszę obejrzeć ten film :)

Gość gość
Zamiast mnie pouczać, to lepiej spójrz na siebie, bo do poprawnego pisania Ci daleko.

Gość gość
To ja od snow. Mam dziwnie w glowie od urodzenia, jak bylam mala dziewczynka to wtedy pierwszy raz przysnil mi sie moj zmarly sasiad ktory nie mial rodziny orzyszedl do mnie we snie prosic o modlitwe, pozniej zaczely sie dziwne przezycia, nie wiem jak to opisac ale czulam co jakis czas ze zemdleje i wtedy jakies klatki, film mi sie przesuwal przed kczami,wtedy nie widzialam co sie dzieje wokol bo tylko te klatki w glowie,to trwalo kilka lat i nie mialam tego od gimnazjum, skonczylo sie z tymi"klatkami". Teraz mam tylko rozne silne przeczucia, zdarzaja sie sny no i silna intuicja. Moze jestem teraz zbyt nasaczona czynnikami zewnetrznymi ze swiata,zebym znow miala te klatki. Wczesniej bylam zupelnie nieswiadoma moich przeczuc, teraz jest inaczej, ale wydaje mi sie ze cos mi blokuje lepsze wykorzystywanie tego"daru,instynktu" najgorszym i najlepszym w tym jest to, ze widze wiele, wiecej"ponad horyzont" czasami dostrzegam zbyt duzo... Chaotycznie napisalam moze.

Gość gość
Żartuj sobie dalej, jak się zdenerwuje to mogę Ci zrobić krzywdę i za to nie odpowiadam, trochę mi was szkoda, waszych ograniczonych umysłów. Nie mam na celu obrażania kogokolwiek ale taka jest prawda. Nie interesuje mnie czy wierzycie - to mogą zrozumieć ludzie którzy mieli / maja z tym styczność, albo sa po prostu otwarci i nieograniczeni umyslowo. Coz pozostaje mi współczuć .

Gość gość
gość sisi to ty?

Gość gość
To da sie ignorowac, odłączyć, wyprzeć. Musisz przestać czekać na spełnianie twoich wizji, nie rozpamiętywać ich. Traktować jak sny bez znaczenia. Powtarzać w myślach słowa modlitwy lub wiersza, by zagłuszyć przychodzące myśli innych. Nauczyć sie myślec o niczym lub wyobrażać sobie morze albo mur z cegieł w chwilach, gdy atakują cud wizje.

Gość gość
podobno jasnowicki się nie denerwują, a już czynienie komuś krzywdy z tego powodu, to nie uchodzi :D

Gość gośćsnyyy
Dzieki za temat, bo przypomnialas mi o moich kiedysniejszych przezyciach z "klatkami". Ciekawe, czy kiedys bede miala mozliwosc dowiedziec sie co to bylo i co to mialo znaczyc. To bylo takie uczucie jakbym miaka zemdlec, krecilo mi sie w glowie jakbym miala zaraz upasc albomodplynac gdzies i taka sesja trwala moze z minute lub 2 pozniej jakis czas nie bylo i za jakis czas w niespodziewanym momencie to sie pojawialo. Ktos spotkal sie zmczyms tzkim?

Gość gość sisi
17.55.nie to nie ja ale mas rację też tutaj jestem ..Ja jako pierwsza poddałam próbie naszą jasnowidz.Celnie mi odpowiedziała ale nie wiem czemu akurat na temat bielizny.

Gość gość
Moze znajdz prace gdzie moglabys wykorzystywac swoje umiejetnosci np. policja czy agencja detektywistyczna

Gość gość
to teraz powiedzcie coś o mnie :)