Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strasznie brakuje mi atrakcyjnej kobiety u boku. 2 lata samemu

Polecane posty

Gość gość

były jakieś, ale nie było tej odpowiedniej, tej jedynej; czekam na Ciebie cały czas wiernie

Gość gość81
ile masz lat?

Gość gość
A sam jesteś atrakcyjny? Bo żeby móc wymagać trzeba coś ofiarować od siebie.

Gość gość
ponoć jestem przystojnym facetem, mam trochę do zaoferowania w zamian - to nie jest tak, że tylko wymagam, mam 29 lat

Gość gość
moje cechy pewne i bezdyskusyjne: wysoki, zaradny, uczciwy, ciemnowłosy i ciemnooki, wykształcony, niepalący

Gość gość
Tylko atrakcyjne Cie interesuja?:D:D Jakie to orginalne:D:D Ktory facet nie chce ladnej lali:):)

Gość gość
ponoć również mam dobre warunki, więc poszukuję atrakcyjnej, oferując sporo w zamian

Gość gość
szkoda... bo jesteś młodszy ode mnie... atrakcyjna blondynka

Gość gość
A co oferujesz w zamian?

Gość gość
a jaka kobieta nie chce modela do związku

Gość gość
A co dla Ciebie oznacza 'atrakcyjna kobieta'? Rozwiń proszę.

Gość gość
Atrakcyjna, czyli taka, która będzie mi się podobać fizycznie, będzie szczupła, ale i będzie miała atrakcyjną główkę (inteligentna i uczciwa), no i wykształcona, więc poszukuję podobnych cech, które ja posiadam, tyle że u płci przeciwnej. Czy to aż tak wiele?

Wlasnie ;) oferuje wiec wymagam ;) genialnie ;) zwiazek to nie jest supermarket ;) kiedys zrozumiesz dlaczego nie mozesz znalesc nikogo na dluzej- za duze wymagania a za malo do zaoferowania ;) za to EGO wybujale zanadto ;) Pozdrawiam.

Gość gość
Kiedy już się kogoś pokocha, to nie jest supermarket, ale póki nie pokochałem, chcę znaleźć osobę, która mi się będzie podobać również wtedy, kiedy opadną motylki... Czy to coś złego?

Gość gość
na atrakcyjną kobietę z prawdziwego zdarzenia ma tylko 10% męzczyzn

Gość gość
jaki masz znak zodiaku?

Gość Autorrrrr86
A jakie to ma znaczenie mój znak zodiaku? Na pewno nie należę też do kanapowych piwopijców, którzy całe dnie spędzają na kanapie przed telewizorem. Uwielbiam uprawiać sport. Ale cóż... może faktycznie pisząc o sobie prawdę, jestem zbyt zadufany w sobie.

Gość Autorrrrr86
Uwielbiam kobiety delikatne, kobiece, dbające o siebie, ale również reprezentujące coś sobą - eleganckie, które nie liczą tylko na drapane. Sam jestem w stanie wiele dać od siebie.

Gość Autorrrrr86
Poza tym nie mam dzieci i wolałbym żeby taka pani również nie miała dzieci z poprzednich związków. Czy to również zbyt duży wymóg z mojej strony? Wiem, że może się on wydawać niesprawiedliwy, ale jest masa facetów z dziećmi z poprzednich związków, którzy również szukają kobiet.

Gość gość
Autorze a w jakim wieku interesują Cię kobiety? Większość Twoich oczekiwań raczej spełniam, tylko jestem od Ciebie starsza o 3 lata.

Gość Autorrrrr86
Myślę, że wiek aż tak ogromnej roli nie gra - są ważniejsze kwestie. Mam świadomość, jak trudno jest znaleźć odpowiednią drugą osobę, więc taką różnicę raczej jestem w stanie zaakceptować, tym bardziej, że jestem wysokim facetem. Na początku najważniejsze, żeby dwie strony odpowiadały sobie pod względem wyglądu (i wcale nie jest tak, że jeśli ktoś jest przystojny/ładna musi się podobać drugiej osobie).

Gość gość
Wklej tu przykładową fotkę atrakcyjnej kobiety dla ciebie

Gość Autorrrrr86
Oj tak to trudno - łatwiej byłoby wybrać spośród kilku...

Gość gość
Tu nie ma atrakcyjnyck kobiet :D

Gość gość
To wklej kilka fotek np.3 żeby ocenić jaki masz gust i czy nie za wysoko celujesz

Gość Autorrrrr86
No to wklej kilka, ja powiem którą bym zaakceptował do związku, a której nie. Wtedy będzie Ci łatwiej potwierdzić swoje wątpliwości, a mnie też łatwiej, bo nie będę musiał znajdować kobiet z kosmosu, bo nie wiem o jakiego typu urodę masz wątpliwości. A później ja podeślę Ci fotki z analogicznym pytaniem, ok?

Gość gość
Dziwny jesteś nie umiesz podać przykładowej kobiety która ci się podoba ... np. Kasia Cichopek lub Doda albo Wierzbicka itp. określ się

Gość Autorrrrr86
Z tych, które podałaś, każda ma zadbane ciało i ładną twarz. Nie znam ich charakteru, dlatego nie atakujcie mnie, że oceniam sam wygląd. Jedynie o Dodzie raczej nie myślałbym w aspekcie poważnego związku, bo tutaj co nieco o charakterze wiemy, no i ta uroda jest nieco sztuczna i plastikowa. Ale jakbym o tym nie wiedział - jak najbardziej mogłaby być.

Gość Autorrrrr86
A kiedy wpisałem w google hasło "kobiety", to spośród zaprezentowanych pierwszych powiedzmy 25 nie podeszła mi zdecydowanie https://www.google.pl/search?q=kobiety&espv=2&biw=1366&bih=667&site=webhp&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiUy-GYvrHKAhWDFywKHVPhDtEQ_AUIBigB#imgrc=W3Ct_YBOMeVGJM%3A No i co Ci to mówi o moim guście? Bo myślę, że niewiele.

Gość Autorrrrr86
No i pouciekały... A mnie nadal brak...