Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

U faceta ważniejsze jest ciało i sylwetka, u kobiety twarz...

Polecane posty

Gość gość

Według mnie u faceta sylwetka 50% atrakcyjnosci, ogolny wygląd ciała, umięśnienie, brak włosów na plecach itp 20%, twarz 30% u kobiet sylwetka 30%, wygląd ciała tj cellulitis, sadło na brzuchu, kształt cycków, dooopy 30%, twarz 40%. Powiecie, ze twarz jest wazniejsza u faceta a ciało u kobiety ? to bzdura z tego co widze. Mialam jeszcze w szkole kolege, ktory z twarzy byl z******ty, symetryczne rysy twarzy, ladne zęby, oczy, po prostu moglby byc modelem gdyby mu zrobic fajna fryzure i ubrać, z charakteru tez fajny kolega ALE był niski...mial mniej niz 170, szczuplutki, drobnej budowy, gdyby mu założyc worek na głowe to moznaby pomyśleć ze to 10 letni chłopiec. Inny kolega to jego przeciwienstwo, wysoki, barczysty, przypakowany ''byk'', z twarzy ani brzydki ani przystojny, raczej typowy ''Seba'' ogolony na 1mm. Kto mial powodzenie ? ten drugi, pierwszy nie mial zadnego powodzenia mimo ze twarz 10 x lepsza, charakter 3 x fajniejszy. Ogolnie u faceta wazna jest przede wszystkim budowa ciala, dalej wzrost, potem twarz. U kobiet najwazniejsza jest twarz, laska z brzydkimi zębami, żabimi oczami, wielkim nosem, po prostu niefajna chocby miala piękne cialo jak zawodowa instruktorka fitnessu to bedzie uwazaną za brzydką (brzydkie kobiety istnieją, wystarczy spojrzec na ulice, im nie pomoze żaden makijaz , nowa fryzura tylko chrirurg plastyczny). Faceci raczej nie zwracają nadmiernej uwagi na cellulitis, sadło na brzuchu, wielką d**e tylko na twarz, widac to nawet na erotycznych kamerkach, walą konia pod laski z dooopami jak szafa, z mikro lub monstrualnymi obrzydliwymi cyckami, sadłem ale nigdy nie mają one brzydkich twarzy !

Gość gość
Pudło. Dla mnie liczy sie sylwetka a nie tylko twarz, wieśniaro.

Gość gość
ja popieram, ale jak widze po kolegach to zdecydowanie ich bardziej cialo interesuje niz twarz. czesto biora zle nudne przecietne twarze tylko po figure... ale ja to w ogole patrze inaczej, innymi kategoriami. wazna dla mnie jest bardzo skora - jej stan, i taki widoczny golym okiem poziom hormonow... inaczej wyglada kobieta buchajaca estrogenami, w oczy tez sie rzuca idealny brak wlosow pod nosem - "dziewiczy" testosteronowy wasik ktory zadbane kobiety pilnie gola

Gość gość
Ja tam lubię kobiety których mózg rozwinął się bardziej niż u ameby

Gość gość
no...to mam p********e :(

Gość gość
cialo latwiej zrobic niz twarz...