Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćEmilia

Osoby po 30 mieszkające z rodzicami to NIEUDACZNICY taka prawda kmb

Polecane posty

Gość idź na swój kredyt
Wstyd przed znajomymi, że nie mam kredytu. Jak żyć?

Gość gość
Zeszliscie z tematu autor mial na myśli to że dostał mieszkanie od starych i myśli ze w życiu coś osiągnął, idąc jego tokiem rozumowania trzeba sie wjebać w kredyt i męczyć się całe życie bo ktoś tam sobie stwierdzil że po 30 powinno sie samemu miezkac, zwykly tępak w polsce slodko sie zarabia jak kradniesz albo dajesz dupy ja wole normalnie pracować i jeszcze mieszkać z mamą i nie stresować się i na chuj mi miesIąc w Warszawie na pokoju i w syfie, ja mieszkam z mamą mam dziewczynę i ona nie jest z tych tepych lasek ktore nie mają własnego zdania i myślą tak jak autor bo tak powinno być, a o wyprowadzce myślę caly czas ale nic na siłę

Gość gość
Znam paru takich po 30 tce co mieszkajà z musią. Masakra riszczeniowe to jak stasiek spod poziomki co to za 1500zl nie pojdzie do pracy. Ambicja taka ze hoho. Dobrze ze jestem zajeta, współczuje wam wolne dziewczyny, nie macie z czego wybieraç za bardzo w dzisiejszych czasach. Na waszym miejscu wybralabym wolność w postaci singielki i korzystała z życia.

Gość gość
Staro panno, już c***isałem, po co opowiadasz o swoim życiu?.

Gość gość
10:22 Wtf? O_o

Gość gość
10:21 Wtf? 0_o

Gość Taki_jeden_964
facet niezle wam dowalił a wy tylko rzucacie się i plujecie coraz bardziej. Poza inwektywami coś macie ciekawego i przekonującego do napisania ? :) Trollu nie potrafisz nic nowego napisać tylko te same teksty wklejasz.

Gość Taki_jeden_964
Przepraszam, że muszę tak pisać do kobiety ale wchodząc tutaj mimowolnie tracę do was wszelki szacunek.

Gość gość
Ale co facet nam dowalił w którym momencie bo nie zauważyłam?

Gość Taki_jeden_964
Ale co facet nam dowalił w którym momencie bo nie zauważyłam? xxxxx to nie zobaczysz nawet jak ci pokaże :)