Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż ma konto na fb ale nie ma statusu,ze jest żonaty:(

Polecane posty

Gość gość

Mąż jest otwartym czlowiekiem, przystojnym dosc, wysokim. Ja konta nie mam, nie jest fotogeniczna ani bardzo ladna, nie chce zdjęc i fotek. Mąz kiedys mial fotke ale skasowal. Natomiast ma ok 6oo znajomych, wszystkich znam z widzenia niby.. Ale cos mnie martwi. Czesto siedzi na fb. Nie ma natomiast zaznaczonego statusu,ze jest żonaty. Ani slowa . Czy może to oznaczac, ze pisze z innymi jakby byl wolny?

Gość gość
Dlugo jestesmy maleznestwem, a konto ma od 3 lat. Czy ja przesadzam? Nie ma fotki wiec raczej nie powinien pisać do dziewczyn, zdradzac mnie itd.?

Gość JoaAmar
Ja z mężem także na fb nie mamy upublicznienia statusu związku. Ani publicznych zdjęć. Ani nawet jednego razem, po ślubie jesteśmy ponad dwa lata i jakoś nie widzę w tym problemu. To jaki twój mąż ma status niczego nie zmieni. Jak będzie chciał pisać z innymi to będzie i status nie ma tu nic do rzeczy, najlepiej jednak było by ci z nim poprostu porozmawiać i wyjaśnić co cie niepokoi

Gość gość
ech te problemy pierwszego świata :o

Gość gość
Dokładnie a jak się popatrzy w inną stronę to człowiek nie ma na jedzenie, wojna za domem lub zdrowie siada. "Wstyd" jednym słowem.

Gość gość
Jak będzie chciał zdradzić to zdradzi bez względu na status lub jego brak. PS Prawdopodobieństwo zdrady w obecnych czasach jest niestety dla ciebie wysokie.

Gość gość
Mój kolega z pracy pisze sobie na fb z moją żoną. Ani Ina ani ten kumpel nie maja statusu że są w związku małżeńskim. Opiertolilem ją, żeby nie było że kiedyś jego zona zadzwoni do mnie :-P

Gość gość
A co ma fb do prawdziwego zycia?tam mozna udawac szczesliwych a tak nie jest i odwrotnie.

Gość gość
Zadziwia mnie, że dorosła kobieta ma tego typu "problemy". Wyszłaś za niego za mąż, a nie potrafisz go wprost o to zapytać albo powiedzieć mu, że zależy ci na tym statusie? Mieszkasz z nim w jednym domu i nie potrafisz zobaczyć, co robi na fejsie, czy z kimś rozmawia? Może to oznaczać, że pisze z innymi, jakby był wolny, a moze to też oznaczać, że ma w d***e takie głupoty jak status na fejsie, bo liczy się dla niego uczucie do ciebie w realu i wasze realne życie, a nie to, jak was znajomi widza w internecie.

Gość gość
20.22 Dobrze piszesz. Uwazasz, że to w porządku że mąż pisze z inną kobietą na fb? Flirtuje, podpytuje, ??

Gość gość
Powiem tak.. z osobistych doświadczeń zaczepiają mnie zupełnie ocy faceci na fb! Nie mamy nawet wspolnych znajomych itd. więc nie jest dla mnie to zupełnie zrozumiałe.. Wypisują teksty "czy mogę poznać tak piekną kobietę " itd. ignoruję i nie odp. ale jest masa bab, które pewnie łapią się na to i się zaczyna gra..

Gość gość
Ja postanowilabym go ze tak powiem zlustrowac. Mala kontrola niezaszkodzi. Jak niema nic do ukrycia to niebedzie bal sie np z Toba przegladac znajomych. 30 min niby wspolnej obserwacji jakichs zdjec i bedziesz widziala czy ktos tam czeka i pisze czy nie.

Gość gość
Jakiś czas temu pisałam jakiego kolegę ma mój mąż. Mamgo w znajomych. Ponad 6 lat się znamy. Ma żonę i dzieciaki. Jakiś czas temu zauważyłam, że posyła mi zaproszenia do gier. Zlewałam to, bo nigdy w nic nie grałam, nie gram, bo dla mnie to strata czasu. Widzę że tamten non stop siedzi na fb. Jakieś głupie zdjęcia daje, raz coś mi skomentował ja jemu nie. Kiedyś pisaliśmy jak para znajomych, nic więcej ale zaczął wypytywać, wyśmiewać, zaproponował wspólny wyjazd z naszymi rodzinami na wczasy i. Przestalam pisać. Najlepsze jest to że od pewnego czasu jak zaloguję się na fb(jestem zzyta z Kuzynką z Belgii i dużo piszemy) on od razu się loguje. Takich sytuacji było kilka. Jakby śledził. Nie ma statusu związek małżeński, jego żona nie ma konta.

Gość gość
Sorka, ale ktos kto ma żone i dziecko, 600znajomych i nie ma zaznaczone w 'związku malzenskim...nie ma fotki żony i dzieci... no coś mi tu nie halo A do osoby z ostatniego wpisu: ten zonkos co do siebie pisze, ma zdjęcia rodziny?

Gość gość
To nie jest normalne. MOze nie miec statusu ,że zonaty, ale fotke swojej żony i dzieci może miec z podpisem "kochana rodzinka" Czemu tego nie ma? Odstraszaloby panny do ktorych pisze np z innego wojeowdzctwa co go nie znają?

Gość gość
21/44 ale jakie zdjęcia? Wiesz co zrobił? Skopiował moje profilowe zdj z fb i pokazal go w swoim wypasionym nowym fonie mojemu mężowi. Ten się wkurzyl wpadł do domu i zapytał czy pisze z tamtym. ODP nie!!! A wcześniej wypytywał mojego jakie mam cycki i czy lubię seks w samochodzie Ma 240 znajomych, zdj z wczasów z dziećmi. Żony nie pokazał

Gość gość
MOze zona brzydka

Gość gość
dziwne