Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olek09

Analityka medyczna na WSNOZ Bydgoszcz

Polecane posty

Witam serdecznie Chciałabym sie dowiedzieć,czy ktoś studiowała analitykę med. na wsnoz w Bydgoszczy i w związku z tym może sięwypowiedzieć. Czy warto tam studiować? teraz mają uaktywnić 5 letnie studia analityki niestacjonarnej. Dodam,że pracuję w tym zawodzie jako technik i skończenie studiów stacjonarnych nie wchodzi w rachubę. Doradzcie proszę,czy warto? Czy w ogóle zmienić zawód...

Gość gość
mówiac szczerze dowiedziałem się, że mają mieć analitykę jako jedyna uczelnia prywatna w kraju..... więc jak ministerstwo im to daje to musi być dobrze. oni chyba od dawna mają tam analitykę. dawno już się nie dowiadywałem co i jak z uruchomieniem kierunku, wiesz czy można się już zapisywać czy pytać o nabór? ja tam zawodu bym nie zmienial..... też jestem technikiem i coś czuję, że będziemy jeszcze w cenie, skoro uczelnie tak interesują się tematem to coś musi być na rzeczy..... :) jesteś z Bdg?? daj znać jak dowiesz sie czegoś o naborze. innej opcji studiów niestacjonarnych dla siebie nie widzę.

Gość olek09
Jestem z Torunia,niestety,bo będzie się to wiązać z dojazdami. Dzwoniłam do sekretariatu i czekają jeszcze na jedno pozwolenie,bliższe informacje od połowy marca. W mojej pracy już brakuje techników i z czasem pewnie będą pracować sami magistrzy,jedni bez specjalizacji i drudzy "wyżej postawieni" - ze specjalizacją. Szkoda tylko ,że technik tak mało zarabia. A Ty pracujesz w zawodzie? Jesteś z Bydgoszczy?