Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks po porodzie cc. Nie mogę, choć chcę.

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, czy któraś tak miała? Jestem 5 miesięcy po porodzie. Ze względu na komplikacje miałam cesarskie cięcie, więc ani pochwa, ani krocze nie ucierpiały. Za każdym razem kiedy próbujemy z mężem współżyć, nic z tego nie wychodzi. Gdy tylko próbuje we mnie wejść, czuję silny ból i nie da rady. Gra wstępna, zabawy oralne czy żel nie pomagają. Dodam, że mąż jest dość hojnie obdarzony, ale przed porodem nie stanowiło to problemu. Stosowaliśmy metodę "jak się popieści, to się zmieści", ale przestała działać. Czuję się, jakby mi się tam po prostu wszystko pościskało. Boję się, co będzie dalej, bo widzę, że coraz gorzej się spinam, zamiast się rozluźnić, w obawie przed bólem.

Gość gość
Ja tak miałam do 2miesięcy po cc,uczucie ze zrobiło się ciasno i bolało teraz jestem 5m po ccm i od dawna jest ok ,czyli jak przed porodem, spytaj gina na wizycie,bo to długo trwa?!

Gość gość
Mam wizytę u gina w tym tygodniu. Mam nadzieję, że coś zaradzi. Czuję, że coraz bardziej mnie to stresuje i przez to będzie jeszcze gorzej, bo momentalnie robię się spięta, jak ma do czegoś dojść. Z obawy przed bólem nie potrafię się rozluźnić, choć mąż jest bardzo delikatny.

Gość gość
Autorko, ja jestem po drugiej cc, mija 5.5mca i mam to samo. Jesli karmisz piersia, to jest to związane ze zmianami hormonalnymi. Mnie pomagały globulki dopochwowe z kwasem hialuronowym i subs.nawilżającą. Spróbujcie.

Gość gość
to dziwne rzeczywiscie, ja tez mialam 3 miesiace temu cesarke ale wszystko bylo ok wrocilismy doseksu z mezem jakies 2 tyg po porodzie

Gość gość
U mnie trwało to jakieś 8-9 miesięcy. Karmilam piersią rok, ale faktycznie może mieć to jakiś związek, bo po tym czasie ilość karmień była mniejsza i ciągle się zmniejszała.

Gość gość
Cały czas karmię piersią. W dodatku biorę minipigulki, choć w tej sytuacji właściwie są mi nie potrzebne. Ostatnio właśnie je zaczęłam podejrzewać o spowodowanie problemu. Tylko dla kobiet karmiących nie ma innych. A jakich globulek używałaś, co pomogły?