Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wojak5444

Przyjaźń damsko męska

Polecane posty

Gość Wojak5444

Sam nie wiem jakim cudem trafiłem na babskie forum, ale wybaczcie muszę się poradzić kogoś spoza grona moich znajomych. Mam po trzydziestce od czasów przedszkola właściwie przyjaźnie się z pewną kobietą. Zawsze możemy na siebie liczyć. Jakoś od czasów młodości strasznie nas do siebie ciągnie. Ona zwierza się mnie, natomiast ja jej . Od dwóch lat jestem w związku z moją narzeczoną. Paula ciągle szuka tego jedynego. Zawsze wydawało mi się , że traktuje mnie tylko jako przyjaciela. Czasem spotykamy się na kawę. Moja partnerka wie , że ona jest mi bliska, wie o spotkaniach , kawach, przyjacielskich przyslugach. Wczoraj dostałem telefon , czy mogę pomóc jej przy kole ,bo złapał gumę. Oczywiście się zgodziłem , potem pojechaliśmy do niej na kawę , zasiedzialem się do wieczora no i zrobiło się i intymnie. Pocalowalismy się . Zaczynam się zastanawiać co ja na prawdę do niej czuję i co ona do mnie .

Gość gość
Miałeś przy sobie normalną kobietę, na którą mogłeś liczyć i o wszystkim z nią pogadać. I ... wybrałeś inną ... O koleś, a myślałem, że to takie czcze gadanie, że miłości najbardziej nie widzi się wtedy, gdy jest najbliżej.

Gość Wojak5444
Najlepsze jest to, że jeszcze nie dawno radziłem się jej jak oświadczyć się tej drugiej, jaki pierścionek kupić ... Wydawało mi się , że cieszy się z mojego szczęścia. Widocznie nie zauważyłem jej uczucia do mnie. Zresztą ona kiedyś nie podobała mi się jako kobieta (marzyłem o zgrabnej,wysokiej brunetce bla bla ), a teraz sam nie wiem...

Gość gość
proponuję wam szczerze pogadać , ona tak jak piszesz jest samotna może ten pocałunek nie wynikał z miłości ;))

Gość Malinka20i2
jaki z Ciebie nie zdecydowany facet :P teraz będziesz wybierał która ładniejsza szok z tymi facetami

W średniowieczu, zasadniczo były jedynie i aż dwa męskie zaku(rw)ienia. Baba i koń. Baba albo babeczka albo kobieta stanowi zaku(rwie)nie od zarania dziejów istoty wyprostowanej albo piszącej. Koń dołączył w trakcie marszu, bo tak potoczyła się historia wszelaka. Z czasem konia, jako zwierzęcia niepokornego lecz żywego i reagującego, całkowicie zastąpił samochód, czyli maszyna, tym samym przejmując istotny powód zak(urwie)nia faceta. Wraz z nowym milenium do powodów za(kurw)ienia bojowo dołączył komputer i od tego czasu i jak na razie mamy trójcę męskich zak(urw)ień. Baba i auto i komputer. Trójca przenajświetsza zak(urwie)nia.

Gość gość
co ma jakieś średniowiecze do tematu ?