Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iva50

Wintrillions , uwaga na oszustów

Polecane posty

Gość Iva50

W internecie pojawia się wiele ofert gry na loteriach zagranicznych .Oferty takie przychodzą bezpośrednio na adresy mailowe ,oferują zakup kuponów po bardzo niskiej cenie co wiele osób skłania do zakupu ,bo kwota jest na prawdę mała np.5zł a możemy uczestniczyć w grze o wielkie pieniądze a przynajmniej tak nam się wydaje,bo oferta wcale nie precyzuje o co chodzi. Gdy już daliśmy się nabrać ,podaliśmy dane naszej karty debetowej to okazuje się ,że podpisaliśmy cyrograf ,bo w następnych miesiącach Wintrillions sam pobiera sobie z naszej karty pieniądze i nie jest to bynajmniej 5zł tylko jak w moim przypadku 27EUR . Z tą firmą nie ma żadnego kontaktu,nie odpowiadają na maile ani na telefony,nie można usunąć konta ani wycofać się z gry ,w przypadku jakiejś dużej wygranej prawdopodobnie jest tak samo,nikt nie otrzyma tej wygranej na konto ,bo oni prawdopodobnie wpadli na pomysł grania na wszystkich loteriach świata za nasze pieniądze i wszystkie wygrane zabierają dla siebie. Ja nawet kilka razy wygrałam i moja wygrana wynosi 0,43 dolara (!!??) ,to są właśnie ich gierki. Nie dajcie się nabrać,pamiętajcie ,że niczego nie wygracie na Wintrillions ,możecie tylko stracić.

Gość gość
Mnie niestety też oszukali

Gość purus
Tez doznałem goryczy porażki. Pierwsza cena na 8 losowań była 9,70 PLN, przez ten czas wygrałem 0,42 zł. Gdy mija 7 losowanie przysyłają info że jest automatyczna kontynuacja następnych 8 losowań, ale pobrali z konta 97zł. Żadne reklamacje nie dają skutku dopiero likwidacja karty, bo bank mi nie potrafił załatwić blokady takiego klienta. Ot i cała złodziejska procedura

Gość Iva50
Tak ,jedynym wyjściem jest zastrzeżenie karty w banku i wtedy nawet jakby nigdy nic nawet do was napiszą . Niestety ,trzeba wyrobić sobie nową kartę a więc znów strata ,bo bank pobiera za nią pieniądze. To oszuści i powinno się zgłosić to do ścigania.

Gość gość
ja usunełam nr karty przed datą automatycznego przedlużenia subskrybcji myslicie że tak to są w stanie pobrać te pięniądze dzisiaj właśnie dostałam maila że moja karta zostanie obciązona 122zł? czy odrazu dzwonić do banku o zastrzeżenie takiego nadawcy co mysicie?

Gość gość
Zastrzeż kartę

Gość Iva50
Nic ci nie da usunięcie numerów,oni już wszystkie twoje dane mają i chyba nie zdążysz zastrzec karty

Gość Iva54
Ja mieszkam za granicą ,ale wy powinniście zgłosić to do prokuratury

Gość gość
Należy wypowiedzieć umowę. Proszę przeczytać warunki uczestnictwa w tej grze. Ja wypowiedziałem umowę i zlikwidowali mi konto.

Gość gość
Witam. Podobnie padłem ofiara oszustów i z konta pobrano 2 razy opłaty wcale niemałe. Oszuści. Nie polecam.

Gość Iva50
U mnie na nic nie reagowali,dopiero gdy zablokowałam kartę to zaczęli odpisywać na wiadomości