Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka masa na czekoladowy biszkopt?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie kobiety, chciałam Was zapytać czym przełożyć ciasto biszkoptowe, ale żeby nie był to żaden dżem itp. Chodzi mi o to że na czekoladowego biszkopta chcę dać masę z bitej śmietany ale zanim ja rozsmaruję chciałabym żeby na tym biszkopcie była jeszcze jedna cieniutka masa - jakaś czekoladowa, lub coś podobnego. Co radzicie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Może orzechowa masa?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Radzę masę rafaello

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Krowkowa lub toffi.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Nie, nie będzie pasowała żadna z nich. Bo będą owoce w cieście, więc nie chce mieszać smaków. Chodzi mi o masę czekoladową, tylko taką płynną.. Jak ją zrobić?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
mus z czekolady

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
więc jak to zrobić? Robiłyście kiedyś coś takiego?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×