Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znikający i pojawiający się facet. O co takiemu chodzi?

Polecane posty

Gość gość

Nie rozumiem go, jest fajnie ,spotykamy się, poznajemy, jezdzimy to tu to tam.....on znika... Ja w szoku... Ale ok , jakoś godzę się z tym, zaczynam zapominać ...a on zaczepia znowu....spotykamy się, wszytsko znowu super i on...znowu znika... O co mu K*** chodzi?

Gość gość
a kto k***a wie? :)

Gość gość
Jego zapytaj skąd my mamy wiedzieć

Gość gość
Pytac go ? A po co jak i tak mi prawdy nie powie. Zresztą teraz już jestem tak w****iona na niego że niech mi się na oczy nie pokazuje. Raz mogłam mu wybaczyć ale drugi już nie, potraktował mnie jak jakiegoś smiecia bez uczuć.

Gość gość
Rozumiem olać kogoś raz ale już nie rozumiem jak można wrócić po raz drugi i po krótkim czasie znowu olać. Czy on ma coś z głową? Bo chyba nikt normlany tak nie robi.

Gość gość
Nie kopnie go w d**e bo to on to zrobił:-D

Gość gość
dd30 a co to takiego te PUA czy NLP? Powiem ci szczerze że jestem zszokowana jak podłym człowiekiem się okazał i nie chcę go znać. Nie rozumiem jak można tak igrać z uczuciami drugiego człowieka i olać z dnia na dzień, nawet nie wyjaśniając co się stało. Zero jakiejś przyzwoitości i zwykłej kultury osobistej.

Gość gość
Też miałam z takim do czynienie. Bardzo żałuję, że dałam się nabrać :(

Gość gość
Na co dałaś się nabrać gościu? Opisz jak to wyglądało u Ciebie

Gość gość
jesteś drugą opcją

Gość gość
Drugą opcją? No to świetnie że tak mnie traktuje. Jakim człowiekiem trzeba być żeby tak postępować z drugim człowiekiem? Nigdy tak nie igrałam z uczuciami innych osób i jeśli byłam w kims zakochana to nie dawałam nadzieji komus innemu.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec o co mu naprawde chodzi nai do mojej wrózki Sofii. Jest świetna. Jej adres tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Szkoda ze jak bylam z takim to nie znalam kafeterii. Moze wtedy cos o takich typach psychopatycznych bym sie dowiedziala i nie bylabym dzis cieniem dawnej siebie, wrakiem czlowieka. Uciekac od takich jak najszybciej. Nie da sie ich zmienic, nie da sie im pomoc. Zreszta oni tego nie chca. Uzaleznic kogos od siebie, karmic sie ta slaboscia i miec wladze nad druga osoba - to jest ich zywiol. Co nastepuje po zdobyciu wladzy to juz na osobny topik sie nadaje. Nie badz taka pewna ze cie kopnal w d**e. Jak mu sie zachce wroci i jeszcze odwroci kota ogonem, zrobi z siebie ofiare nieporozumienia. Uwazaj, mozna sie latwo dac nabrac tacy sa w tym dobrzy. Odsunac sie, odciac kompletnie, nie reagowac na proby kontaktu to jedyny sposob na ratunek przed toksycznym, wyniszczajacym osobnikiem. Trzymam kciuki za wszystkich, ktorym ktos taki stanal na drodze.

Gość gość
Najgorszy typ faceta.Uciekaj póki jeszcze nie oszalałaś całkowicie na jego punkcie.Nic z tego nie będzie to pewne, on ma cię gdzieś.

Gość gość
gość 23:00, powiem ci że pierwszy raz się z kims takim spotkałam i nigdy bym nie przypuszczała że ktoś może tak perfidnie olać z dnia na dzień a dzień wcześniej nic by na to nie wskazywało. I jeszcze rozumiem sytuację że facet olewa raz, bo róznie to bywa ale żeby powrócić po jakims czasie znowu zawrócić w głowie i znowu zniknąć to już moim zdaniem taki ktoś musi mieć coś z głową. Niestety ale ja się już zaangażowałam :-( a on pewnie się śmieje z kolegami ze mnie. Skad się biorą takie bezduszne dupki?

Gość gość
ddt30 Ok czyli techniki psychologiczne , ale i tak nie rozumiem po co taki facet to robi, co mu to daje? ja bym się czuła podle gdybym tak kogos potraktowała a czy ktoś taki ma jakieś wyrzuty sumienia? wątpię

Gość gość
Pewnie ma inna i stad typowe zachowanie.

Gość gość
Nie ma innej ale być może że kocha kogoś i nie potrafi wejść w związek.

Gość gość
To nie facet to C***a celowo z dużej bo to duża C***a

Gość gość
Jesteś kołem zapasowym. Jak mu z panią nie wyjdzie i jej nie zaliczy to wróci do Ciebie. To nie ma nic wspólnego z PUA bo jeśli mężczyźnie zależałoby na kobiecie naprawdę to znając nawet techniki podrywu nigdy nie zniknie bez słowa bo nie będzie chciał jej stracić. A jak komuś nie zależy i bawi się kobietami to postępuje tak jak ten pan..czyli znika i wraca nie tłumacząc się dlaczego tak postępuje..rada moja: olej go bo ten koleś ewidentnie nie szanuje kobiet. Żaden z niego materiał na partnera:).