Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cz ktoś skończył właśnie medycynę?

Polecane posty

Gość gość

czytam komentarze w internecie i zastanawiam się czy warto na te studia iść. CO z tego że to lubię ale praca za 1500zł w wieku 30 lat po 10 latach nauki odbiera smak życia. Na dodatek podobno jeszcze makabrycznie trudno dostać się na specjalizację, ciężko ją zrobić, jedna wielka niewiadoma. Jak wygląda sytuacja teraz bo nie chcę kończyć czegoś co będę lubił ale nie będę miał potem co po tym robić.

Gość gość
Ja konczylem i narazie rzucilem dyplom i ograniczone pr wykonywania w kat bo sie po prostu tego nie oplaca robic. Do 35-40 roku zycia tyrasz za 2-3 tys. Ludzie mysla ze to kokosy a to jest gowno

Gość gość
Przepraszam ale jak slucham jak ku,pel tyra na ortopedii na rezydenturze od 7ej do 20ej na zabiegowce w olowianym 20 kg fartuchu w zamknietej salce bez dostepu swiatla jak w kurniku za 2200 miesiecznie to witki opadaja. I masz sie jeszcze cieszyc ze masz miejsce szkoleniowe bo pelno ludzi robi wolontariat. Czyli 5 lat za darmoche. Ludzie spoza branzy nie zdaja sobie nawet sprawy jaki to jest syf

Gość gość
zaczyna mi się odechciewać

Gość gość
W mediach podadza zarobki brutto ordynatorow i 70 letnich profesorow lacznie z dyzurami i 4 innymi etatami (moja kolezanka zeby zarobic 6 tys na reke w ciagu miesiaca w domu spi tylko 7 razy) i ludzie mysla ze niewiadomo jakie kokosy sa

Gość gość
czy jest w Polsce jakaś praca którą warto mieć?

Gość gość
IT ale juz niedlugo

Gość gość
co niedługo?