Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rydzyk dostanie 20milionów z budzetu

Polecane posty

Gość gość

na jego szkołe

Gość szymon wrocław
wielka mi szkoła...która kształci osłów i tumanów religijnych :O rzygam

Gość gość
każda wladza ma swoje PO finansowało TVN GW oraz własne teledyski aż za 7 mln zl

Gość gość
No..odezwał się ...wrocławianin... Wszystkie szkoły niepubliczne dostają dotację, dlaczego ta nie miałaby dostać? Obejrzyjcie choć raz wiadomości na TV Trwam, naprawdę telewizor Was nie ugryzie:) profesjonalizm i kultura słowa. Za Rydzykiem nie przepadam, ale kształcą dobrze.

Gość gość
na świątynie opatrzności bożej ile dali poprzednicy jakieś 120 mln jak dobrze pamietam,a w rydzykowej szkole przynajmniej ktoś się wykształci

Gość gość
kształcą dobrze? to wymień parę nazwisk absolwentów którzy pracują w znanych gazeta, portalach, telewizjach czy radiach.

Gość gość
Nie kształcą, tylko piorą mózgi. A potem te pieniądze na ratowanie stoczni fruuuuuuu. A Wy dalej na kolanach do ojca dyrektora.

Gość gość
jak widze kolega/koleżanka twierdząca, że kształca dobrze nie wie nic na temat absolwentów. to smutne i przykre. bo gdyby byli tacy dobrze wykształceni to by pracowali w wielkich mediach.

Gość gość
Oj dobrze kształcą. Kształcą i wyprostowują zwoje mózgowe. A ja się pytam, gdzie się podziały pieniądze na ratowanie stoczni? To też Wam o uciec dyrektor z mózgów wyciął?

Gość gość
żaden z absolwentów tej "uczelni" nie został znanym dziennikarzem. pracują w niszowych, przeważnie katolickich mediach. i to jest szczyt osiągnięć absolwentów. reszta nie pracuje w zawodzie.

Gość gość
Wycofali się z tego

Gość gość
z czego się wycofali?

Gość gość
Przecież to takie nabijanie kabzy z kieszeni emerytów i durniow. Nie mogę, jak możecwierzyć komuś tak wyrafinowanemu? Czy nie macie oczu, uszu, ROZUMU?

Gość gość
Edukacja to po prostu niezły biznes. W Warszawie e niepublicznym przedszkolu jest dotacja miesięczna w kwocie ponad 900 zł na jednego przedszkolaka. Przedszkola integracyjne ( nie do końca wiem o co chodzi) 1600zł.. i stawka nie dotyczy niepełnosprawnych.