Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie znam kobiety ktora by nie miala

Polecane posty

Gość gość

Fantazji lesbijskich.

Gość gość
Ja nie mam.

Gość gość
Na pewno miałaś

Gość gość
Mi zawsze w takich brakowało męskiego członka. I nie chodzi o jakiś przedmiot do wkładania, tylko o prawdziwego, męskiego członka. Inaczej było bez sensu. :D Poza tym nie lubię delikatnych kobiecych rączek, wątłych ramion. Pociągają mnie męskie, spracowane dłonie, szerokie męski barki, itp. Także ten, miałam okres kiedy fantazje były i takie, ale i tak dążyłam do wprowadzania mężczyzny i w zasadzie na nim się wszystko skupiało. ;)

Gość gość
ja nie mam, nigdy nie mialam, mam po 30tce, wiec nie pieprz bzdur idioto :) kobiety mnie w ogole nie pociągają, zero, nawet w ulamku procenta; ale wiem że teraz jest taka glupia moda i promowanie, że "każdy jest bi" ale to wymysl chorych psychicznie dewiantow co się mienią psychologami, psychiatrami, nudzi sie im i wymyslają p*****ly

Gość gość
To nie moda, ja wiem jak wygladaja wszystkie moje kolezanki nago. Spanie razem czy wspolny prysznic to norma. Zreszta moja przyjaciolka czesto mi mowi zeby mnie zerznela. Większość kobiet ma lesbijskie ciagoty. I od razu uprzedzam nie jestem pasztetem wrecz przeciwnie. Zauwazylam wrecz że im ladniejsza tym większe lesbijskie skłonności

Ja tez zauwazylam u wielu kobiet less ciagoty. Nie wiem z czego to wynika moze z tego ze kiedys kiedys taki temat byl tabu a teraz jest wyzwolenie. To ze ktos ma ciagoty to nie znaczy ze seksi sie z kobieta tak poza tym..

Gość gość
Mam wrażenie że to potrzeba psychiczna bo taki babski wieczór w wannie to lepsze niz wizyta w salonie spa. Kobiety lubia się dotykać i podziwiać nawzajem. Co prawda do seksualnych kontaktow rzadko dochodzi ale jak zejdą się dwie kobiety ktore się lubia i jednocześnie przeżyły zawód miłosny to wszystko jest możliwe

Gość gość
teraz jest promowanie wszelkich zboczeń, kiedys tego nie bylo. Jestem po 30tce i jakos nigdy nie znalam zadnej lesbijki, zadna mi nie skladala propozycji seksualnych choc pasztetem nie jestem. A jak sie teraz naoglądają p****li gdzie kazdy z kazdym to ludziom w glowach sie przewraca i kazdy jest BI ! normalnych ludzi nie pociąga ta sama plec, tylko teraz jest to promowane i ludzie nadążają za modą

Gość gość
też nie mialam...mam 22 lata

Gość gość
Po prostu jestes zablokowana. Tu chodzi raczej o wyrazenie przyjacielskich uczuć. Myślę ze wpojono ci ze masz służyć tylko mezczyznie

Gość gość
Od prehistorii kobiety kapaly sie wspólnie.

Gość Rołzanna
Ja nie miałam nigdy, a fantazjuje o gwałcie, murzynach i że jestem prostytutką.

Gość gość
Pewnie dlatego. Brak kontaktu z kobietami konczy sie takimi chorymi fantazjami.