Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego deski zawsze obgadują i są zazdrosne o kobiety z dużymi ?

Polecane posty

Gość gość

Nawet jak mówią, że lubią swoje piegi ?

Gość gość
przeciez wszystkie odpowiedzi sa w twoim pytaniu...

Gość gość
Bo sa deski i tyle. Jak bylam.w zawodowce szczczupla wysoka, rzadko ktory na mnie spojrzal. Teraz mezatka po ciazy, ubita ale nie gruba czy z nadwaga, waga w normie, to co drugi patrzy, no cyc to cyc :P

Gość gość
Między deskami a cycatymi są jeszcze te pomiędzy z jedrnym c. I takie są najlepsze

Gość gość sisi
Bzdura ja zawsze chciałam być płaska .Na wymioty mi zbierało kiedy ktos oceniał mnie pod tym kątem.Nie nawidze tego ze wszyscy u kobiet widzą tylko ciało a co z resztą?to jest chore...dlatego wole ich nie miec niz być tzeczą i obiektem sprosnych skojarzeń.

Gość gość
Cycoliny wcale nie są takie fajne... Najlepsze są piersi średniego rozmiaru. Kobieta nie może być płaska, ale jakieś obleśne zwisające dojce też nie są fajne. Takie rzeczy są dobre dla zboków w p0rnolach, ale nie dla prawdziwych facetów.

Gość nat cat
nigdy nie wyzywam ludzi a juz tym bardziej pod wzgledem wygladu ktorego nie wybieramy i na ktory wplywu nie mamy ja mam male jedrne 65D i jestem szczesliwa :) przyznam ze kiedys mialam kompleksy ale z biegiem lat zauwazalam wieksze zalety w tych wisienkach no mandarynkach :D teraz nie zamienilabym je na zadne inne :)

Gość gość
Bo dojrzali faceci potrafią przymknąć oko na wiele spraw. Uroda przemija, a jedrna niegdyś pierś staje się obwisła. Dlatego charakter jest na pierwszym miejscu. Lepiej mieć przeciętną dziewczynę, ale za to dobrą i oddaną, aniżeli wyfiokowaną piesdę. Takie jest moje zdanie.

Gość gość
ja nie obgaduje,podobają mi sie cycki innych i tyle,ale nie jestem jakaś zawistna i wredna sisi nie żartuj że wolałabyś być płaska,nie chciałabyś wcale tego

Gość gość
chyba niektóre chcą skoro moja koleżanka pomniejszyła sobie piersi do rozmiaru B, a teraz bardzo sie cieszy i tak jak czesto chodzi bez stanika :P

Gość gość
Chyba tym z dużymi mózg też w cyckach się ulokował. Kobieto po co obgadywać. Natura was sama załatwi. Na starość, po ciążach dużo ci przyjdzie z balastu do brzucha. Wy naprawdę macie paranoję z tą niby zazdrością.

Gość gość
Dam stówę jeśli znajdziesz kobietę koło 60 siątki , która cycków nie opiera na brzuchu.

Gość gość
Hmmm Małe cycki też obwisną I to jest dopiero obrzydliwe Widziałam, nie polecam

Gość gość
ja moze nie mam juz 16 lat... ale przy kobietach bez cyckow nie moge dojsc, a czasem mi nie staje. Przy kochankach obdarzonym nie mam najmniejszego problemu

Gość gość
jak sam nic nie masz, to i nie staje

Gość gość
gość wczoraj chyba niektóre chcą skoro moja koleżanka pomniejszyła sobie piersi do rozmiaru B, a teraz bardzo sie cieszy i tak jak czesto chodzi bez stanika x Pewnie :) Właśnie mam nieduże i upajam się chodzeniem bez :) Nic nie zwisa.

Gość gość
gość dziś Hmmm Małe cycki też obwisną I to jest dopiero obrzydliwe X Chciałabyś :P Przy małych nic nie zwisa.

Gość gość
przepraszam ale nie wmówicie że małe piersi są gorsze :D uważam że są równie świetne ;) widze w nich bardzo dużo zalet :) gdyby tylko duzy biust byl to czemu tak duzo piosenkarek, aktorek ma male piersi? przecież mogą sobie powiększyć bo już sporo gwiazd zrobiła czemu więc one tego nie robią? odpowiedz jest taka: wolą swoje małe piersi od dużych

Gość gość
Ja chodząc do sauny nie widziałem jeszcze aby jakaś kobieta miała nieładne,za małe lub obwisłe piersi.Chyba że w takie miejsca przychodzą tylko same ładne i zgrabne kobiety.

Gość gość
Do sauny pasztety damskie się nie pchają

Gość gość
Wiadomo, same by chciały takie mieć.

Gość gość
tylko te z kompleksami obgadują, a te bez tego nie robia

Gość gość
"Patrzy się na charakter a nie wygląd, a wogóle to duże piersi na starość obwisają i są brzydkie"..ładne podsumowanie. Niby liczy sie charakter ale i tak musicie wcisnąć swoje 3 grosze odnośnie biuściastych. Ja mam biust G i wolałabym mieć A albo B. Owszem,denerwuje mnie że faceci gapią sie na moje piersi i nie chciałabym żeby ktoś był mną zainteresowany głównie ze względu na nie. Przykro się robi. Nie mam nic ani do desek ani biuściastych. Natura nie wybiera. Szanujmy się. Nikt wiecznie nie będzie piękny i młody

Gość gość
obgaduja tylko te co maja kompleksy i nie moga ich zaakceptować a do tego sa wredne sama mam male, nigdy nie oceniam ludzi po wygladzie ani tez nie jestem z tego powodu dla nich niemiła jedna ma duze inna ma male inna srednie i tyle, kazda ma jakie ma a i tak wszystkie sa sliczne i kobiece ja akceptuje swoj niewielki rozmiar i nierozumiem czemu mialabym byc zazdrosna

Gość prawictwo pospolite 152
wszedłem na ten temat z nadzieją ze zobacze tzytzka , a tutaj rozczarowanie Coraz gorzej z wami dziewczyny , krowy które dużo ryczą mało mleka dają

wszedłem na ten temat z nadzieją, że zobacze tzytzka (obojętnie czy dużego czy też małego ) , a tutaj rozczarowanie Coraz gorzej z wami dziewczyny , krowy które dużo ryczą mało mleka dają

Gość gość
Prawictwo, idz do roboty podstarzaly erotomanie, którego rodzice utrzymuja.

jak będę chciał to pójdę

Gość gość
niby czemu sadziles ze bedzie tu jakies zdj? czy gdzies w temacie były slowa "zdj do oceny", "zobaczcie na fotce" itp?

Gość gość
są zazdrosne? nie pochlebiaj sobie !! :D