Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny mają lepiej w seksie

Polecane posty

Gość gość

mają wszystko na starcie, więc z automatu pozostaje czuć sie przegrywem. One mogą z rówieśnikiem, ze starszym by gardzić rówieśnikiem, uchodzić zawsze za wykorzystywane. Jak mnie one wnerwiają wszystkie kazdej minuty, wyposażone wszystkie w program wyrachowania, jeśli im sie napisze cos nie interesującego skwitują odrazu, że z takim podejsciem to nie dziwne, że cie żadna niechce, wychodzi że ma sie być dla nich tylko facetem co ma mieć dużo do zaoferowania, ma sie 'miec jaja' - tzn co? byc aktywny umiec zdobyc d**e? no tak, wszystko pod samice, ktore oczekują tylko ze wszystko im sie podstawi, dziwie sie jak to możliwe że żyje z taką udreką psychiczną od kobiecego rodu, nasiąkany codziennie repertuarem zdradliwych kobiecych tekstow: co z ciebie za facet jak nie uniesz wyrwac, ja nie taka jak inne, jak chcesz sexu to na dziwke. Nie moge sobie podarowac tego ze zostalem prawiczkiem tylko dlatego, że nie chcialem byc facetem stosownym do potrzeb kobiecych i dlatego, ze żadna niechciala mi nawet cycka pokazac w kam bezinteresownie.

Gość gość
Kobiety od wieków były poniżane i nie miały praw bo były głupie. Dlatego nadawały się tylko do jednego i to zostało im w genach. Mimo że nie były zmuszane do prostytucji to same chętnie to robiły żeby łatwo zarobić, ta ich k*reska natura... Najlepiej być samemu bo prędzej czy później taka zdradzi gdyż to ma w krwi.

Gość gość
Ale jak byc ciągle samemu.

Gość gość
Biedny prawnik :-D

Gość gość
nie ma sie co martwic, w nastepnym wcieleniu laski bedą prawikami.

Gość gość
gość dziś x Wystarczy pokazać banknot i robią wszystko czego pragnę.

Gość gość
czyli 100zl? tyle to ja wiem

Gość gość
Jak Was nie stać na ładną. .porządna kobietę. ..to idziecie za kasę bo macie taki zwierzęcy instynkt pieprzenia. ..ze nie dajecie rady...nawet deskę z sękiem byście w*******i

Gość gość
mają gorzej , bo loda się trudniej robi niz minetę te połykanie , glębokie gardłą , to wyzwanie