Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

każdy poznany facet od razu ciągnie do łóżka chyba jestem staroswiecka

Polecane posty

Gość gość

Też tak macie? Zauważyłam, że w obecnych czasach każdy facet od razu ciągnie do łóżka. Nie ma możliwości nawet dobrze się poznać. Nie rozumiem tego. W jaki sposób wiec można wejść w zdrowy związek, skoro chodzi tylko o sex. Chyba jednak jestem za staroswieckana te czasy...

Gość gość
ale po jakim czasie cię ciągną? ile potrzebujesz czasu na to aby isc do łóżka?

Gość gość
chyba nie kazdy.

Gość gość27
To nie idź do łóżka z żadnym, dopóki się nie poznacie...a jak nie da rady się poznać to odpuść ...myślę, ze spokojnie trzeba dać sobie ok 4-5 mc na poznanie

Gość gość
gość 27 załamałeś mnie bo ja niepotrzebnie poszłam z wartościowym facetem po 1,5 miesiąca i mnie olał szybko po tym:-( nigdy więcej się tak nie pospiesze

Gość gość27
Tak jest skonstruowany facet, każda akcja=sex...zrozum to i przytrzymaj sytuacje jak najdłużej. Jak odpuści, to sobie daruj go..ja będzie czekała, to dobry znak. Jak nie pozna twojej osobowości to będziesz tylko panienka do bzykania. Twój wybór... p.s. warto czekać ;)

Gość gość
Wartościowy facet cię olal, bo poszłaś z nim do łóżka? WTF? Ani on wartościowy,ani nawet nie stał koło mężczyzny.

Gość gość27
Na drugi raz nie popełnisz tego błędu, to się liczy ;) Nie ma co smutać ;)

Gość gość
gosc 25.25 święta prawda,napisz to sobie autorko i powieś nad łóżkiem.

Gość gość
Tak wiem że on był wartościowy, na pewno nie chodziło mu o seks. Skreslił mnie bo uznał że jestem łatwa a to jest bzdura, nigdy wcześniej tak szybko nie uległam facetowi. On niestety strasznie na mnie działał. Źle mnie ocenił ale ja mam nauczke na przyszłość.

Gość gość
Do dziś nie mogę go przeżyć, nie mogę sobie wybaczyć że tak to spieprzyłam. Gdybym mu nie uległa, mogliśmy się nadal spotykać i poznawać. Zrobilismy to zdecydowanie za szybko.

Gość gość
haaa, nie rozsmieszaj mnie, sorki. nie zależało mu na seksie cociaz to od razu po seksie cie olał. taka duza jestes a wciaz wierzysz w bajki?

Gość gość
Tak czuję tak mi się wydaje że jemu nie chodziło o seks, ale rozczarowało go moje postępowanie.

Nie każdy... proszę Cię, nie generalizuj. gość dziś - Czy jesteś zwolenniczką innych zasad dla kobiet, innych dla mężczyzn? Na przykład mężczyzna, który szybko idzie z kobietą do łóżka jest wartościowy, a kobieta, która robi to samo - puszczalska? Idąc dalej tym tropem - kobieta powinna być bezwzględnie wierna, a mężczyzna może zdradzać, bo to leży w jego naturze, czyż nie tak?

Gość gość
Nie. Seks jest wymówką. Za wcześnie, za szybko, za wolno, nie tak. nie w tm dniu i nie o tej godzinie. Ja ci powiem, co robi wartoscowy facet, który nie mysli tylko przyrodzeniem , idzie do łóżka z kobietą, którą pożada. jak już nią pójdzie pożada jej jeszcze bardziej i doczekać sie nie może kiedy znowu pojdzie z nia do łóżka. za wczesnie, moze i za wczesnie,ale kolesiowi odziło tylko o d/u/p/e.

Gość gość
Są niestety faceci którzy skreślają kobietę tylko dlatego ze poszła z nimi za wcześnie do łóżka i nic tego nie zmieni. Mają jakąs wizję w głowie idealnej kobiety i jeśli zrobisz to z nimi za szybko to cie skreślają.

Gość gość
Sama nie wiem, on naprawdę nie napierał jakoś na seks przez ten ponad miesiąc a potem sam wyszło. Poza tym gdyby chodziło tylko o seks to by chyba chciał jeszcze a nie chciał. Po seksie był już inny, tak jakby mną gardził ze mu uległam. Poczułam się okropnie zawstydzona po wspólnej nocy:-(

Gość gość
taa, pan idealny. on moze ulec pozadaniu, chwila,zdarza sie.kobieta jednak ma byc madonna. nie załuj, bo ten pan miał cos z głowa.

Gość gość
Poważnie mówicie? To trochę mnie podnieśliście na duchu bo czuję do dziś niesmak po tej znjamości. Zakochałam się w nim i tak wyszło, może za wcześnie ale w sumie dziwne skreślić kobietę tylko za coś takiego.

Gość gość
powaznie dziewczyno, powaznie. normalny facet zdaje sobie sprawe, ze kobieta to człowiek , a nie np. program komputerowy, ze nie można byc madonna i nie poążadać. żaden wartosciowy czowiek, zdrowy emocjonalnie, nie skresli drugiej osoby z takiego powodu. jego filmy-jego problem.

Zauważyłem, że Wy, kobiety, lubicie się obwiniać. Może Polki po prostu są wychowywane w poczuciu winy? Mało któremu facetowi przyjdzie do głowy obwiniać się na przykład za zdradę partnera czy inne jego zachowania i wybory. Co byście pomyślały o mężczyźnie, który przespał się z kobietą na drugiej randce i teraz rwie włosy z głowy w obawie, że ona może uznać go za "łatwego"? Wydaje się to nieprawdopodobne, prawda?

Gość gość
osobiście nigdy bym nie skreśliła faceta bo za szybko skusił się na seks, tez mi się wydaje ze trzeba mieć jakies problemy emocjonalne aby cos takiego zrobic

Gość gość
inaccessible89 Bo zależało mi na nim, wydawało się ze spotkało nas coś niesamowitego, wszystko szło w fajnym kierunku i nagle seks wszystko zepsuł. Obwiniam się bo mogłam się powstrzymać, bo może on ma jakieś tam zasady których się trzyma i to dla niego ważne jak kobieta szybko zgodzi się na seks.

gość dziś - Naprawdę uważasz, że fajny jest taki partner, który pewne swoje zachowania uważa za coś normalnego i w porządku, ale innych za dokładnie to samo skreśla? Skąd w ogóle wiesz, że to seks "wszystko zepsuł"? Może byłaś dla niego tylko opcją i poznał kogoś ciekawszego, a może po prostu uprawia taki sport, że poznaje wciąż nowe kobiety i sprawdza, ile czasu mu wystarczy na uwiedzenie ich?

Gość gość
To powiedz mi dlaczego sam do siebie takich zasad nie stosuje co? Kogo on chce, kobiete z krwi i kości, z ludzkimi ułomnościami czy ideał, którego szuka i raczej nigdy nie znajdzie. Zasady obowiązuja tylko innych, jego nie.

Gość gość27
Jezeli Cie olał, to poprostu nie odpowiada mu twoja osobowosc, znam kobiety ktore sie przespały z facetem na pierwszym spotkaniu i sa teraz malzenstwem. Poprostu od poczatku wiedział, ze na niego lecisz i to wykorzystał

Gość gość
Nie wiem tak po prostu mi się wydaje ale co było powodem ze mnie skreślił to nie wiem. Jednak poczułam się po tym okropnie i do dziś nie mogę tego przeżyć. Chyba zablokowałam się na facetów przez to i ciężko mi będzie teraz zaufać.

Gość gość
gość27 masz racje on wiedział że lecę na niego i chyba masz rację że to perfidnie wykorzystał. Macie rację to nie chodziło wcale o seks , on chciał cos sobie udowodnić i tyle. Gdyby mu choć troszkę zależało to by mnie nie skreślił.