Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem smutna,usg piersi w ciąży wykazało nieprawidłowości i mam iść do onkologa

Polecane posty

Gość gość

a ten ma mnie skierować na biopsję...no to ładnie... ale się nacieszyłam spokojem w ciąży...masakra...boje sie co będzie jeśli mam raka. co prawda powiedziała ta lekarka że raczej jest to tzw. tłuszczak i sporo na to wskazuje (czyli niezłośliwa rzecz) ale sprawdzić trzeba. dajcie spokój do badania jeszcze parę dni a potem czekanie na wyniki nie wiadomo ile...

Gość gość
Nie martw się na pewno to łagodna zmiana . Miałam tak podczas karmienia p. Może to hormony . Zrobiono biopsja i wynik ok . Pozdrawiam

Gość gość
dzięki...ech oby to była łagodna zmiana... a jaką miałaś biopsję? mam nadzieję że będę miała igłową a nie taką bardzo inwazyjną na stole operacyjnym :(

Gość gość
U mnie ginekolog tez wykrył we wczesnej ciąży nieprawidłowosc...sama tez wyczuwałam guzka pod pachą....dostałam skierowanie do poradni onkologicznej...wiem co czujesz, ja te kilka dni, które czekałam na badanie to prawie nie spałam, tylko beczałam po kątach....Onkolog przesympatyczny człowiek. Powtórzył USG i okazało się, ze to tylko łagodne zmiany hormonalne, które w ciązy bardzo często się zdarzają....takze bądź dobrej mysli. Trzymam kciuki:-)