Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstydze sie rozebrac przed mlodszym facetem

Polecane posty

Gość gość

Spotkalismy sie na razie 2 razy, ale jesli ze man wytrzyma, to pewnie niedlugo bedzie tego seksu oczekiwal. Ja mam 31 lat, on 25. Zdaje sobie sprawe, ze mial przede mna dziewczyny (nie wiem, ile, wiem ze jedna na pewno) i one byly na pewno szczuple i ladniejsze i w ogole. Ja nie mam nadwagi, no ale cialo nie jest juz takie jak u 24letniej czy mlodszej dziewczyny. Wstydze sie, nie wyobrazam sobie tego :( W ogole ostatnio odkrylam u siebie kilkanascie siwych wlosow i tez mam stres , ze on je juz pewnie tez zauwazyl :( Moze to dziecinne, ale kazda kobieta by chciala byc atrakcyjna dla faceta a nie kojarzyc mu sie z matka. O milosci nie ma na razie mowy, bo jak pisalam, malo spotkan za nami, wiec nie pociesza mnie to ze "jak kocha to zaakceptuje cie w calosci".

Gość gość
Aha i mysle, ze on sie ze mna umawia, bo po prostu nie ma lepszej na oku, a ja bylam pod reka (jego firma jest klientem naszej firmy)...

Gość gość
Skąd jesteś autorko

Gość gość
Jest w tobie bardzo dużo samokrytyki i niestety kompleksów też,ja też mam o parę lat młodszego partnera i muszę powiedzieć ci że nasz pierwszy raz był bardzo spontaniczny,nie planowaliśmy że nastąpi on tak szybko,to był po prostu przypadek,zostaliśmy u znajomych na noc,położyliśmy się ,seks był dziki i bez opamiętania,nigdy nic takiego mi się nie przydarzyło. Po kilku latach nadal jesteśmy razem i on zawsze czymś mnie zaskakuje,od pewnego czasu kochamy się przy zapalonym świetle,nie czuję przed nim wstydu ,ostatnio namówił mnie na masturbację patrząc mu prosto w oczy.Nigdy nie robiłam tego w obecności poprzednich partnerów. Pozbądż się wstydu,pozwól się ponieść młodzieńczej fantazji.

Gość gość
No i tacy mlodzi to pewnie maja wymagania co do kobiet typu pełna depilacja, dbanie o perfekcyjny wyglad ogolnie, bo w tych mlodszych rocznikach ludzie maja wszystko na wyciagniecie reki. W sumie to ja sie dziwie jak mlodemu facetowi sie moze taka starsza podobac. Jego kolezanki w 90% sa ladniejsze.

Gość gość
Aha i mysle, ze on sie ze mna umawia, bo po prostu nie ma lepszej na oku x Więc po co w to brniesz? Aż tak zdesperowana jesteś, czy aż tak bzykać ci się chce?

Gość gość
Bo mi sie spodobal, ale nie wierze, ze ja moge sie podobac jemu. Jest sporo mlodszy i przystojny.

Gość gość
To daj sobie spokój. Poza tym kobieta 30 letnia to co to za wiek? Wszystko jest na miejscu

Gość gość
Więc skoro ci się spodobał, to zaciśnij zęby i go zalicz... a co z tego wyjdzie to się okaże, tylko nie zakochuj się, traktuj to jak epizod.

Gość gość
Zboczony ( nie mam nic złego na myśli w słowie zboczony ) młody facet w****** z przyjemnością nawet 80 latkę :)

Gość gość
W sumie to ja sie dziwie jak mlodemu facetowi sie moze taka starsza podobac x Tu nie ma się co dziwić, dla wielu 20-latków kobiety starsze są niezwykle pociągające, ale ta fascynacja starszymi dość szybko mija, choć nie można wykluczyć ze facet podchodzi do tego poważnie, w końcu 6 lat różnicy wieku to jeszcze nie tak wiele.

Miałam podobny dylemat autorko, boja jestem starsza o osiem lat od partnera.Jak się zaczęliśmy spotykać on miał 34 lata.Długo trwało zanim mnie przekonał że różnica wieku nie jest dla niego istotna i nie powinnam wstydzić się swojego ciała. Mieszkamy ze sobą już 11 lat i mogę powiedzieć że to jest udany związek.

Gość gość
50-latki nie mają z tym problemów i chętnie się rozbierają przed 20-latkami, a tu tylko 6 lat różnicy :P

Gość gość
Jeśli chłopakowi zależy na czymś więcej, to jeszcze trochę spotkań upłynie zanim pójdziecie do łóżka, najpierw będzie chciał cię poznać dobrze, a przez ten czas zdążysz mu zaufać na tyle, że sama go zaciągniesz do łóżka :)

Gość gość
25 lat to gówniarz jeszcze. Daj sobie z nim spokój.

Gość gość
ja mam 31 lat i mam świetne ciało, nic mi nie wisi, wręcz przeciwnie, wszystko jak trzeba, widocznie ty się zaniedbałaś ale nie pisz, że kobieta 31 lat to już ma ciało staruszki, bo jesteś żałosna :) ale fakt, że ten facet za młody dla Ciebie, odpuść go sobie. Ja byłam kiedyś z 5 lat młodszym i tylko czas zmarnowany. Taki osobnik chce się tylko zabawić, nie myśli poważnie, ani o ślubie, choć wyjątki się zdarzają ale ja miałam pecha.

Gość gość
ale ci..ki macie już obwisłe.. :-(

Gość gość
jak masz ciało w tym wieku obwisłe tzn że jesteś zaniedbana!!! ja mam 32 lata i nie widzę żadnej róznicy w ciele jak miałam 20 lat!! Mało tego, mam 2 dzieci, karmiłam piersią a nic mi nie wisi, nie mam cellulitu, brzuch mam płaski. Zadbaj o siebie a nie zganiaj na wiek!

Gość gość
tak ale mieśnie pochwy już nie te..

Gość gość
Nie masz czym się przejmować, w tym wieku to facet jest w stanie zaliczyć każdą, nawet brzydką chętnie zaliczy.

Gość gość
Po pierwsze co ma wiek do rzeczy, po drugie 31 lat to sam kwiat mlodosci a po trzecie i oczywiste to z Toba sie spotyka a nie kims innym wiec to Ty mu sie spodobalas. Problemem nie jest roznica wieku tylko twoje kompleksy. Poza tym nie rozsmieszaj mnie tekstami typu ze cialo juz nie takie jak u 24 latki. Mowisz tak jakbys miala 81 a nie 31. Roznica wieku zadna. A jesli cialo nie takie, to wez sie za siebie, bo powinno takie byc.