Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leila2204

Obwisłe i puste piersi po ciąży

Polecane posty

Gość Leila2204

Rok temu urodzilam córeczkę, do 2 mca karmilam ja piersią. Przed ciążą mialam piękny, duży, jędrny biust. A teraz jest pusty i delikatnie wisi :-( okropnie się z tym czuję. Czy piersi beda jeszcze pełne i jędrne? Co zrobić by polepszyc ich wygląd? Mam dopiero 22 lata.

Gość gość
Cycki to mały szczegół.

Gość gość
Przytyj pięć kilo i zobacz różnicę.

Gość gość
To jest genetyczne czyli teraz juz bedziesz miec babcine piersi

Gość gość
Wszystko zależy od Twojego faceta bo jeden się żeni z nieatrakcyjną żeby mu prała i gotowała. Taki krypto gej ze wsi. Drugi patrzy na wygląd ale jak byłaś bardzo atrakcyjna to będziesz tylko atrakcyjna będzie mniej zazdrosny i może będzie lepiej. Gorzej jak się z Tobą związał bo byłaś jako taka i teraz będziesz brzydka może się zdradzać lub zostawić.

Gość gość
Niestety mam to samo a jak wiadomo piers sklada sie z tkanki tluszczowej i gruczolow produkujacych mleko malo Co tam miesni jest wiec tez jestem zdana na obwisle piersi. Minimalnie po cwiczeniach sie podniosa i na tym koniec

Gość gość
Niestety mam to samo a jak wiadomo piers sklada sie z tkanki tluszczowej i gruczolow produkujacych mleko malo Co tam miesni jest wiec tez jestem zdana na obwisle piersi. Minimalnie po cwiczeniach sie podniosa i na tym koniec

Gość gość
Są faceci których cycki w ogóle nie obchodzą. Podnieca ich zgrabna pupa itp.

Gość gość
Po schudnięciu piersi są takie same, ale gdy przytyłam wtedy zrobiły się piękne.... chodziłam też na zabieg laserem który wygładza rozstępy i ujędrnia skórę, zabieg drogi, ale efekty trochę są. Można też ćwiczyć klatkę co ujędrnia i odpowiada za poziom naszych pierci. Złóż przed sobą ręce(na wysokości klatki) i napieraj mocno jedna na drugą, powtarzać takie serie gdzie tylko możesz