Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Replika Rolexa mamie na urodziny. sklep na aliexpress?

Polecane posty

Gość gość

Hej.Jestem Zuza mam 14 lat. Odłożyłam pieniądze i chciałam kupić mamie zegarek Rolexa na urodziny. Wiem że lubi takie rzeczy ale w butikach na faceboku są drogie i w większości to oszuści. Nie znacie może jakiegoś taniego sklepu na aliexpress sprawdzonego? mój email zuzia7171@wp.pl . Będę wdzięczna za pomoc. Mogę coś zamówić w podziękowaniu za pomoc.

Gość gość
Skróty Ci nic nie dadzą i nic takim sposobem nie znajdziesz. Musisz poszukać kogoś kto kupuje tam i zna sprzedawców. Ale raczej wątpię z reguły Ci co mają te butiki na Fb to po cenach widać że to chciwe świnie i dziecku nie pomogą. :)

Gość gość
Dokładnie na aliexpress nie wolno sprzedawać ''podróbek''. Robią to ale to trzeba znać sprzedawce. Może się ktoś znajdzie co Ci coś na maila podeśle jakiś konkretny użytkownik albo sklep. Ale tak jak ktoś nade mną wątpię to na prawdę chciwe świnie :) Jeszcze by zbiednieli o jeden zegarek :) Z reguły mają na takim z 800 % :) Bo te repliki są za gorsze Ci sprzedają po 5 stów.

Gość gość
Dużo fajnych rzeczy na aliexpress po polsku kupiłam przez stronę http://alitopbrand.pl bez grzebania się tracenia godzin na szukani na ali express