Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Chciałabym Wam pokazać film o białym robaku, ale zajmuje 105 MB !

Polecane posty

a na bloga mogę tylko do 100 MB :( co zrobić? gdzie go wrzucić? muszę koniecznie go pokazać, bo jest przerażający i znalazłam go w domu :(

ok, dzięki , sciagne, chociaż trochę mi się nie chce, bo pewnie jakiegoś wirusa zlapie albo inne uciążliwe coś a w dodatku ten film jest obrocony o 90 stopni

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

dopiero od 13 sekundy łapie ostrość i widać dokładnie gada! co to jest?! może ktoś wie? miałam go na palcu, ale nie ugryzł, więc chyba niegroźne

a ja bym chyba nigdy na to nie wpadła i bym skracała link, a i to by nic nie dało :D może glista :D tylko skąd ona u mnie?! może zaszkodzić? spuściłam w toalecie, ale żal mi, bo to jednak żywa istota, choć nawet nie wiedziałam gdzie ma głowę, oczy, a gdzie ogon

a może to gwózdek kremowy? patrz jak się wydłuża i skraca, tańczy jak wąż do fletu/fleta (?) jak na papkowanie

Przepraszam, większość robaków nie ma oczu. Posługują się innymi zmysłami. -czy Penisus pospolitus zwany potocznie fiutaczem zwyczajnym też należy do tych robaków? :classic_cool:

Gość gość
to jest moja droga, glista ludzka wzięła się z twojej d**y :P

nieprawda :D nie jest ludzka (mam przynajmniej taką nadzieję), ale nie powiem skąd się wzięła :P na pewno nie z mojej pupy

telefonem nagrałam swoją drogą, mogłam go ocalić i komuś podrzucić :classic_cool: ale bałam się, że przez noc wejdzie mi do łóżka i do buzi albo do nosa :O a w słoiku nie miałby tlenu :(

Gość gość
tak to jest maleńka baby glista ludzka :) na pewno złożyła już w tobie jaja :D

Gość Turkuć
Jest to prawdopodobnie wyplawek biały. Jest spokrewniony z tasiemcem, ale nie jest pasożytem.