Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki prezent dla dziewczyny na Walentynki?

Polecane posty

Gość gość

Szukam jakiegoś pomysłu na prezent dla dziewczyny na Walentynki. Możecie coś podpowiedzieć? Nie chcę, żeby to było coś w stylu kwiatki i czekoladki, bo to będzie i tak - szukam jeszcze innych pomysłów.

Gość gość
kokarda na kut/asa i wejście smoka do groty, oh jaaaa

Gość gość
koszulka nocna seksowna ale nie mocno wyzywająca, wlasnoręczne przyrządzenie jakiejś kolacji, deseru czy tortu, perfumy (ale muszą być zaakceptowanene przez dziewczynę), kolczyki, wisiorek- pomysłów jest wiele. Wulgarne propozycje jak ta wczesniejsza odpadają

Gość gość
Najlepiej zaskoczyć ją czymś wielkim, np. Romantyczną kolacją i nocą w hotelu ze SPA. :) Ja w ramach prezentu zabieram swoją kobietę do http://www.palaczakow.pl/ , jestem pewien, że bardzo się ucieszy.

Gość impala87
Ja na przykład bym się cieszyła gdybym dostała jakiś karnet do Spa albo coś takiego. Może zobacz sobie jakie opcje mają w różnych gabinetach. Na przykład Wyspa Piękna oferuje takie vouchery walentynkowe. Później można to wykorzystać w ciągu kilku miesięcy jeśli się nie mylę. Miałbyś problem z prezentem z głowy i na pewno byłoby to coś z klasą, co Twoja dziewczyna na pewno doceni :)

Gość bestiaaaaaa
Wiesz co ja ostatnio też miałem ten sam problem. Szukałem sporo w necie i znalazłem kolację dla dwojga w ciemnościach co bardzo mi się spodobało. Kupiłem to i teraz nie mogę się doczekać żeby to wypróbować z dziewczyną :D Przejrzyj sobie portal Wyjątkowy Prezent tam masz naprawdę wiele do wyboru.

Gość gość
tradycyjnie : kolacja w romantycznym miejscu, albo biżuteria, wersja bogatsza: wyjazd na weekend, kolacja ze śniadaniem i biżuteria :)

Gość bestiaaaaaa
I co w koncu wybrałes? Ja powiem ze jestem bardzo zadowolony z zakupu. Swietne przezycie, polecam serdecznie kazdej parze :)

Gość ciarna
Kolacja w ciemności, świetna sprawa, idealny pomysł na walentynki, ale też na inne okazje. Nieźle podkręca atmosferę, polecam, szczególnie jak komuś znudziły się oklepane prezenty i tradycyjne formy spędzania wolnego czasu we dwoje.

Gość Marikaa88
Zdecydowanie biżuteria, nie ma kobiety, która by jej nie uwielbiała, zajrzyj na tę stronę http://bizuterialaberin.pl/ , tak wspaniałej i oryginalnej biżuterii nie znajdziesz w żadnym sklepie, a myślę, że właśnie tego typu prezentów oczkują dziewczyny od swoich partnerów, bo dostając coś trudno dostępnego i wyjątkowego, same zaczynają czuć się wyjątkowe.

Wiesz co jest MV4 Clear dostępny na stronie internetowej sklepu CoZaCena – www.cozacena.pl ? To śliczny wisiorek w kształcie małej gwiazdki z malutkim brylancikiem w środku. Idealnie nadaje się na prezent! Polecam wszystkim.