Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny, czy obrzezany penis jest gorszy?

Polecane posty

Gość gość

pytam, bo facet mi się zwierzył, że jest obrzezany, a ja nigdy nie miałam styczności z takim... wiem, że nie ma napletka, ale powiedzcie czym w praktycznym funkcjonowaniu się to różni?? będę wdzięczna za poważne odpowiedzi

Gość gość
trudniej robi się laskę bo się skóra nie chce suwać

Gość gość
gość dziś miałaś z takim do czynienia, mogę Cię dopytać o kilka kwestii związanych z obrzezanym?

Gość gość
Ja nigdy nie miałam, ale na filmach dla dorosłych ze stron takich jak http://9tube.pl prawie każdy jest obrzezany. Mnie się takie podobają. Nie wiem dlaczego ;)

Gość gość
Mnie nawet też się podobają, ale przecież penis ma się nie podobać, tylko nas zaspakajać - stąd te wątpliwości... Ciekawa jestem jak w praktyce z takim jest...

Gość gość
chyba gorzej bo odsłonięty szybiej wchodzi jak masz tzw. wąskie spojenie łonowe, to może boleć.. do tego brak napletka nie jest fajny dla łechtaczki, chyba że nie lubisz siebie tym pobudzać i są niestety w Polsce problemy z higieną tego niż z napletkiem, ps. nie powiesz mu o prezerwatywach? ryzykujesz generlnie uważaj też żeby szybko nie skonczy nie zaciskaj ud

Gość gość
to nie jest tak jak ta skórka na guziczku naszym że przyjemniej przez nią próbować :-)

Gość gość
czyli więcej wad, niż zalet? tak myślałam...:( ale przecież nie zostawię fajnego faceta tylko dlatego, że ma obrzezanego

Gość gość
a jak będzie ciebie boleć? to zlależy jakie masz wejscie SPOJENIE Łonowe tzw. moze sie uda zwłaszcza jakbędziesz w nastroku :-) wiadomo

Gość gość
sprobuj to zobaczysz

Gość gość
do spróbowania jeszcze długa droga - preferuję poznać się najpierw w inny sposób;) aczkolwiek kwestia seksu jest dla mnie również istotna, stąd to pytanie szybko się podniecam, z wilgocią nie mam problemów, także z wejściem raczej nie będzie problemów, chociaż nie do końca rozumiem ten argument - dlaczego obrzezany miałby szybciej wchodzić... nie zrozumiałam też wątku z prezerwatywą...:(

Gość gość
z prezerwatywą to higiena nigdy nie wiesz jak to jest z facetami :-) to nie masz z ciekawości żadnych problemów z nawilżeniem? ile to ci zajmuje, bo u mnie masakra, zraz tracę nawet nie wiem czy mam odpowiednio żeby myślec o wpuszczeniu faceta :-( do tego mam niskie spojenie to jeszcze zahaczy to mam ochotę mu przywalić musze kombinować z pozycjami, masz takie coś? do tego żeby samej dojść to tylko przez łechtaczkę w jednym miejscu co do obrzezania, to czytałam że meskie przyrodzenie :-) ma mieśnie innaczej niz u nas jakoś tak że od tyłu im przylega za bardzo i z obrzezanym to już w ogole, tzn. ze nie wiem jak to powiedzieć ale idzie bardziej po przedniej częsci pochwy i u mnie to odpada całkowicie dlatego moze próbuj z pozycjami jakimiś lub nogi ustawiaj, bo to cięzko wychodzi jak widać

Gość gość
jeszcze ci jakiegos grzyba bez tego nalpetka zainfekuje..

Gość gość
wtf

Gość gość
najwyższej wejdzie gładko