Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kołdun_z_polski

dziewczyny, kobiety, mam takie pytanie hipotetyczne

Polecane posty

Gość kołdun_z_polski

- nie znasz faceta, widziałaś tylko jego fotki na portalu randkowym , było kilka godzin gadaniny przez internet i po kilku dniach takiej gadaniny w końcu się zgadzasz na spotkanie w realu , jak rozumiem , masz przed spotkaniem dreszcze , czujesz nie niepewnie , zastanawiasz się w jakie ciuchy wskoczyć , czy sukienka , a może jednak w portki ? i pojawiasz się w miejscu umówionym , zerkasz nerwowo na zegarek , na telefon komórkowy i widzisz jego z daleka, poznajesz jego z fotki , facet szybkim krokiem z różą dla Ciebie podchodzi i się przedstawia mówiąc : Cześć - to ja Janek a róża dla Ciebie i uśmiecha się to zapraszam na kawę , tu za rogiem jest fajna kawiarnia , i teraz moje pytanie , jeżeli rozmowa się fajnie układa i zaczynacie nadawać na tych samych falach to kiedy, w którym momencie zaczynasz ufać facetowi i jesteś przekonana, że facet nie ma złych zamiarów ?

Gość gość
Nigdy nie zaczynam mu ufać, bo nawet bliscy mogą być złymi ludźmi, a co dopiero obcy

No nie za szybko. Ale po kilku spotkaniach jak nic mu nie odp****li możesz uznać, że jest poczytalny. Obserwuj i ufaj intuicji. I nie zaszkodzi poszperać w necie na jego temat ;)

Gość kloszard_szybki
Kamda dziś xxx to działa w dwie strony i facet nigdy nie wie albo się nigdy nie dowie, jaki numer kobieta wyszykowała facetowi , również może kłamać jak z nut aby tylko dorwać jakiegoś frajera i dopiero po ślubie pokazać facetowi , że wiesz Miśku , zapomniałam przed ślubem powiedzieć , że już jedno dziecko mam , chyba się nie gniewasz na mnie Miśku !

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

kloszard_szybki dziś ja akurat miałam szczescic, bo dziś jest moim mężem ;)