Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapomniane 100 lat

Mąż zapomniał o moich urodzinach. Smutek

Polecane posty

Gość Zapomniane 100 lat

Nie chodzi o to, ze jestem przywiązana do prezentów, chodzi mi tylko o pamięć :-(

Gość gość
Dziś są twoje urodziny? Jak tak to może później będziesz miała swój prezent albo cos w tym stylu ;)

Gość gość
dokładnie jak pisze gość wyżej, może szykuje ci przyjęcie niespodziankę i wieczorem wyskoczy nagi z tortu :P

Gość gość
Dzięki za poparcie ;) No to by było coś ;) :)

Gość gość
Dzieki dziewczyny :-) ale raczej zapomniał ;-)

Gość gość
jest 9 rano, a ty dramatyzujesz albo to prowo, albo pustota

Gość gość
My zawsze do usług ;) Ale co wyszedł i nic o nich nie wspomniał? Miałam tak samo dlatego mysle , ze pewnie cos się szykuje na wieczór. U mnie tez tak było. ;) Napisz wieczorem co i jak :)

Mój zapominał zawsze. Nawet gdy nakrywałam do stolu dla gości to pytal, z jakiej to okazji.

Gość gość
Mój mąż ma dzisiaj wolny dzien.rano odwiozłem dziecko do przedszkola,a m siedzi cały czas albo z laptopem albo z iPadem :-( przykre ale cóż widocznie moje okrągłe urodziny nie sa tak ważne

Gość gość
Gość z 9 54 jak masz tyle do dodania od siebie to daruj sobie :-P

Gość gość
Przykre to. Ale nie trać nadzieji! Może będziesz miała jakąś super niespodziankę wieczorem? ;) A jak nie no to i ty nie dawaj mu żadnych prezentów :)

Gość gość
to przykre, ale to może tylko taka "zasłona dymna" ?? :) poczekaj cierpliwie do wieczora

Gość gość
Widzę ze na Kafe siedzą tez normalne i "życiowe" dziewczyny :-) mój m miał juz urodziny w grudniu :-( i oczywiście dałam cała masę prezentów,a m od mówiąca dopytywał co dostanie i czy na pewno będę pamietać a tu zonk z moimi :-D no trudno :-) dzieki za miłe wpisy

Gość gość
A może właśnie tobie coś szykuje a ty nie wiesz ? A jeśli nie to przypomnij mój albo jak będzie ktoś gadał przez telefon życzenia to powiedz ze dziękuję za życzenia i może coś mu w głowie poswita

Gość gość
Pewnie ma kogos na boku i zapomniał

Gość gość
10:25 może tak być ale ludzie często zapominają to nic takiego :) fajnie jakby przy nim odbierała telefony z życzeniami i mówiła ze dziękuję za życzenia i pamięć a jak on zapyta o co chodzi to powiesz żeby się domyślił.

Gość gość
Autorko, zlituj się, bo czytać nie mogę, tego co piszesz . .. Nie jesteś przywiązana do prezentów? A co, nie zasłużyłaś, żeby Ci ukochany sprawiał radość w urodziny? Szanuj się, to Cię inni będą szanowali. To raz. A dwa - ja bym się go spytała, gdzie mnie dziś zabiera, co zaplanował. Oczywiście miło i sympatycznie, żadnych pretensji. Udalabym idiotkę, coś w stylu: przeszło mi przez myśl, że zapomniałeś, ale przecież to niemożliwe, żeby mój wspaniały misio o mnie zapomniał, prawda? Podrzucilabym mu w ten sposób pomysł o knajpie i zakupach (prezent). Ale może Twój wcale nie zapomniał?

Gość gość
Autorko, ja też obstawiam, że nie zapomniał :D Daj znać wieczorem :P A jeśli zapomniał to sama sobie zrób prezent, wyślij go po lody/wino/pizzę cokolwiek lubisz albo jak ktoś pisał - niech cię zaprosi na fajną kolację do jakiejś miłej knajpki. Nie daj sobie zepsuć tego dnia :) Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! 🌻

Gość gość
A nie mogłaś mu przypomnieć? Ja mojemu zawsze przypominam i on mi o swoich. Nie wszyscy mają pamięć do dat.