Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brakuje mi czułości..związku..chłopaka..

Polecane posty

Gość gość

Cześć Wszystkim! Mam na imię Monika mam 23 lata.. ostatni moj zwiazek trwał 6 lat.. od tamtego związku minął juz rok.. i od tamtej pory nie moge nikogo poznac zeby sie zakochac.. mam rozne portale randkowe spotykam sie z chlopakami ale to nie jest to.. ja nie wiem czy jest cos ze mna nie tak czy jestem az taj wymagajaca wybredna :( po kazdym spotkaniu jestem tylko bardzej zdołowana.. ze nigdy nic nie moze wyjsc ;( czy któras z was ma podobnie? :(

Gość mentalny_czetnik
Mówicie,że szukacie kulturalnych,spokojnych facetów,a to kłamstwo. Tak naprawdę lecicie na bezczelnych chamów.

Gość gość
Hmm to wiesz jak sie czuje chociaz ktos :( czasami przychodzi taki dzien.. ze az chce sie plakac heh.. :( nie wiem.. moze trzeba nie myslec o tym.. i kiedys sie trafi na odpowiednia osobe. ;)...

Gość gość
Nigdy bym nie była z takim facetem co piszesz,

Jestem facetem i mam w d.pie być w związku z kobietą, która miała już przede mną kilkunastu (zdarza się więcej) partnerów. Widzę po moich znajomych, jak się męczą w związkach i jedynie co ich trzyma razem to dziecko. Być razem z drugą połówką to można było być 20-30 lat temu, nie w dzisiejszych pos...anych czasach.

Gość gość
sajo000 tak ja sie zgodze z toba co piszesz w 100% ale przyznaj ze samotnosc troche dobija :( faceci sa nie lepsi.. tylko szukaja co chwile innej kobiety :( szybo sie nudza.. :(

Gość gość
15 miesiecy.. tez dlugo.. :( i jak sie czujesz? nie masz czasami doła? ja dokladnie 12 miesiecy.. i od 4 miesiecy juz mnie to dobija.. mimo tego ze spotykalam sie z chlopakami ale to nie bylo to a nie moge byc z kims na sile :(

Gość gość
Hm. no tak masz rację.. ale ja do tego jakos podchodze tak ze odrazu plakac mi sie chce.. ahh.. szkoda gadać.. nie tylko ja tak mam widze..

Gość gość
A mi nie. Jestem wolny jak ptak.

Gość mentalny_czetnik
kłamiecie.

Gość gość
maja gorzej.. wiem.. ;( ale dzieki za pociechę. . :) Myslalam ze bede prowadzić konwersację z dziewczynami a tutaj sami faceci hehe :P

Gość mentalny_czetnik
A uwierz,że związałabyś się z prostakiem chamem ,d****arzem itd.

Gość gość
heh a uwierz mi ze nie.. nawet jesli byłby bogaczem ;]

Gość mentalny_czetnik
Przecież lubicie takich :).

Gość gość
Po 10 latach związku już ponad 2 lata sam z jednej strony lżej bo nic nie ogranicza ale czegoś brakuje...

Gość gość
nie kazda takich lubi.. tak czegos brakuje.. :( co zrobic trzeba jakos zyc w samotnosci :(

Gość gość
Można mieć setki zajęć ale w końcu przychodzi ta chwila w której czujemy wewnętrzną pustkę :/ Samotność jest cholernie przytłaczająca :/

Gość gość
gosc 22:06 tak i jeszcze jak sie patrzy na innych np na ulicy ktos kogos ma a my nie ;(

Gość gość
Trafione w samo sedno :( To bardzo mocno boli :/ Oczywiście nie mam pretensji do nikogo, że ktoś ma tą drugą połówkę. To świetnie, że się kochają itd :)? A już o tym tak nie myślałem... Znowu to uczucie.. :/ Brakuje mi bliskości, przytulania ogółem czułości. Tej świadomości, że jest ktoś na tym świecie kto trzyma mnie w swoim sercu i myślach... Brzmie teraz jak mazgaj wiem...

Gość gość
Skąd jesteś autorko?

Gość gość
nie pisz tak.. po prostu musimy sie wygadac.. :( wiec to normlane piszesz co myslisz ;) ja jestem z kujawsko pomorskiego a ty?

Gość gość
Uważam, że byłbym idealny kandydatem dla ciebie szukasz prawdziwego romantyka, czułego, rozpieszczającego, na którym możesz mieć oparcie? to właśnie go znalazłaś :)

Gość gość
Dolnośląskie ;) fakt muszę się wygadać, bo męczy mnie po prostu to uczucie :/

Gość gość
mnie tak samo ;( ale sie ciesze ze chociaz komus mozna ;) tudno jest kogos poznac normalnego.. i widze ze wam tez ;(