Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wreszcie ktoś napisał Prawdę

95% Kobiet jest PIERD0LNIETYCH I myśli ClPA . Pasożyty i nie potrafią kochać

Polecane posty

Gość Wreszcie ktoś napisał Prawdę

95% Kobiet jest PIERD0LNIETYCH I myśli ClPA . Pasożyty i nie potrafią kochać

Gość gość
Niestety coś się na świecie pozmieniało i kobiety nie potrafią kochać :(

Gość gość
Od kogoś się tego nauczyłyśmy, tępe, nie służące do niczego innego bolce! Oko za oko :)

Gość gość
Ciebie to chyba nawet mama nie kocha:O

Gość gość
:D

Gość gość
tępe wuje, prawniczki sie znalazły od siedmiu bolesci, zwodzic tylko potrafią to co sie dziwic ze ich baby kopia w dooope

Gość bolec 19191
tępy bolec od gniazdka

Gość gość
My was nie chchcemy szmaty tylko wam dawać kase i cale dnie d**y w domu albo po sklepach ciuchy żenada Same na siebie z************e ja bylo pognalem nawet nazwisko musiala zmienić Nigdy więcej baby Polki puste nudne pasożyty kijem nie ruszę Wolę z Ukrainny kobiety są urocze inteligentne nie takie krowy denne tapety na ryj da mysli że gwiazda Nikt was nie chce dotarlo ha ha ha teraz wiem że żyje nikt mnie nie skubie 150 fryzjer a to karnet na spa 450 itd nie jestem materialistą ale dosć do roboty w pole

Gość Prawdę wam rzekł
dziś

Gość gość
Kwestia czasu jak kopnę w dupsko swoją żone kiedys byla inna teraz jest nudna jak Trybuna ludu Nie dajcie się kobietom

Gość gość
zamknij ryj tępy bolcu, przejdz na chłopców

Gość gość
Tępe krowy mają szanse jedynie na chlopa ze wsi Rolnik szuka żony buuuu ha ha ha ha ale beka z tych bab od 30+ do 44+ stare panny psa sobie kupcie

Gość gość
wole psa niż takiego prawniczka jak ty, oblechu j-bany

Gość gość
Fakt Baba to pasożyt np czemu gej dobrze jest ubrany bo nie ma babska na garnuszku i tyle w temacie tempa krowo nie na kafe glupoty pisac tylko szukaj roboty nikt nie będzie na ciebie oral Nie licz na 500+ kto by cię chciał pasztecie

Gość gość
Siędzą tępe i patrzą chore seriale cale dnie masz racje kolego dobrze napisales wcześniej to zakaly są

Gość gość
kobitki z tego forum zawsze zioną jadem, kiedy jakiś facet ośmieli się napisać prawdę

Gość gość
Zobacz w lustro jaka jestes albo lepiej nie grozi zawałem pasztetowa w sklepie lepiej wygląda jak ty babo słoma z butow ci wystaje

Gość tępy kolec
jakis prawniczek mial czas na napisanie takiego wypracowania, nieźle nieźle. Na co wam ta wojna damsko-męska?

Gość gość
prawda z waszych zafajdanych gaci

Gość bellanotte
Nie wiem gdzie widujesz takie kobiety, chyba tylko w telewizorze, bo nie wydaje mi sie abys wychodzil z domu czesciej niz raz na miesiac(nie liczac spacerow do sklepu badz do pracy), ja jestem kobieta po studiach, mieszkajaca we Wloszech, z cudownym mezem, ktory mnie kocha i prawi komplementy, nie zajmuje sie ogladaniem seriali, jak juz mam cos obejrzec to same klasyki kinowe, trudno jest mi dogodzic jesli chodzi o film, mam duzo zainteresowan, jestem otwarta na ludzi i spelniona, nie wiem skad sie biora ludzie ktorzy twierdza iz kobiety nie potrafia kochac, kobiety sa bardziej czule niz mezczyzni, ja gdy bylam nastolatka zadawalam sie z samymi dziewczynami, bo chlopcy zajmowali sie bujkami albo piciem piwa pod sklepem monopolowym, ech, ale przeciez to kobiety sa agresywne i takie zle, to one gwalca i morduja, tak, jak ja kocham sie z was smiac, po prostu uwielbiam opowiadac kolezankom przy kawie o ludziach z internetu. : ' )

Gość bellanotte
a moje stolce cudownie pachna pizzą i spaghetti :)

Gość heniek muody przyztojny
smadżnego

Gość gość
pies ma problem, ma bolesne obstrukcje

Gość gość
Ja polecam dziewczyny ze Słowacji i Czech, wesołe odważne (często pierwsze zagadują) szczere i łatwo się dogadać :D Byłem i w Pradze i w Bratysławie megaludzie, inny świat nie tak jak nasze śmieszne smutasy co stoją na tych przystankach i czekają ruski rok, aż chłopak się do nich odezwie, a chłopak ma przewalone bo jakby się na ulicy uśmiechnął do którejś to było swojskie "co się gapisz k...wa"

Gość ruzki chuopak
wyjdź z psem i nie p....dol

Gość bellanotte
18:40- az takie masz nudne zycie, drogi podszywie? Zazdroscisz mi moze mojego,hmn? Ja myslalam, ze z zartow o kupie juz sie dawno wyroslo, a tutaj wypowiadaja sie osoby o mentalnosci czwartej klasy podstawowki, no tak, jak sie siedzi caly dzien w domu i nie ma sie drugiej polowki ani przyjaciol to tak jest. "Ja polecam dziewczyny ze Slowacji i Czech"- a kobiety to jakis towar? To tak jak z polecaniem rasy psa. Ciekawe ilu z was poderwalo chociaz Ukrainke, bo z tego,co mi znajomej osoby pochodzenia ukrainskiego wiadomo to Ukrainki maja swoich facetow, pracowitych i romantycznych, Polakow szukaja tylko te z marginesu spolecznego, cos w stylu Polki biegajacej za Arabami, choc znam przypadek bardzo udanego malzenstwa Polki z Egipcjaninem.

Gość gość
p1erdolisz

Gość gość
jestes goopi i masz kiłe