Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dostojnaaa

Czy kobiecie po 50 wypada miec rozowego grajka? Czy raczej czarny albo bialy?

Polecane posty

Gość dostojnaaa

Bardzo lubie muzyke ale moje wysluzone radio padlo niestety i przyszedl czas na zmiane i ulepszenie. Chcialabym wreszcie posluchac z plyty CD. Moj wybor padl na nieduzy magnetofonik BUSH PCD 6200 MP3. To dobrze, ze jest maly bo obecnie mieszkam w kawalerce i kadzy centymetr sie liczy. Bardzo podoba mi sie ten grajek i ma sliczniutki rozowy kolor. Dzwiek tez mi odpowiada. Wiadomo, ze z nieduzych glosniczkow nie uda mi sie uzyskac sejsmicznych pomrukow basu ale ten bas ktory jest w zupelnosci mi wystarcza. Nie bede przeciez w kawalerce urzadzala dyskoteki, no nie? W pozostalych podzakresach pasma przenoszenia jest juz bardzo dobrze. Chociaz glosniczki sa blisko siebie to stereofonia jest bardzo dobra. Podobnie wysokie tony - czyste i krystaliczne. Bylam mile zaskoczona kiedy odsluchiwalam tego grajka w sklepie. Tylko nieco ten rozowy kolor mnie matrwi. Jak dla nastolatki. A ja mam 50 na karku chociaz czuje sie mlodo. Doradzicie czy kupic?

Gość gość
kupuj jak c***asuje

Gość dostojnaaa
Dodam jeszcze, ze grajek ma wskaznik STEREO dla fal radiowych FM co jest dzis rzadkoscia. Nie wiem jak mozna sluchac audycji muzycznej nie wiedzac czy dzwiek jest nadawany w stereo czy w mono. Patrzylam tez na inne grajki, niektore znacznie drozsze, ale niestety tamte nie mialy zadnego wskaznika. Dlatego tym bardziej sklaniam sie ku BUSH-owi. Nie dosc, ze tani to ma wszystkie potrzebne funkcji i doskonale gra. Naprawde sluchanie na nim to przyjemnosc. Dzwiek lekki i zwiewny, bardzo szybki i delikatny zarazem. Gdy w sklepie lecialy koncerty brandenbusrkie Bacha to dzwiek piescil uszy niczym czuly kochanek. A gdy zmienilam repertuar na nieco ciezsza Sepulture to moj czuly kochanek dzwiekowy nagle zmienil sie w napakowanymi sterydami brutala (ach, coz za solowka!). Te niepozorne dwa glosniczki dostarczymi nie niesamowitych wrazen.

Gość dostojnaaa
Czy rozowy kolor bedzie pasowal do blekitnych scian? Bo teraz dopiero zdalam sobie sprawe, ze mam sciany w kolorze z ktorymi rozowy moze sie gryzc.

Gość gość
Jak można napisać "grajek"? Masz różowo...W głowie?

Gość dostojnaaa
A ktoras z Was sluchala moze grajka BUSH PCD 6200 MP3?

Gość dostojnaaa
@ 19:48 Bo grajek kojarzy mi sie z facetem muzykantem :)