Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wy też jesteście tacy zmęczeni po pracy?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja po prostu jestem ledwo żywa.. nic nie jestem w stanie zrobić wieczorem, tylko mogę leżeć w łóżku i oglądać seriale, ewentualnie coś poczytać.. pracuję w biurze od 9 rano, ale do domu wracam koło 19 bo mam nadgodziny... denerwuje mnie to, ze praca mnie tak męczy. Też tak macie?

Gość gość
nie k***a wypoczęci

Gość gość
Puknij sie w ten pusty leb, autorko. Popracuj przez tydzien fizycznie na produkcji to dopiero zobaczysz co to zmeczenie.

Gość gość
dlaczego ktos w wyksztalceniem wyzszym mialby pracowac na proidukcji?

Gość gość
O jaką prace pytasz swoją starą wlasnie zajechalem od tylu i dalej mam ochote

Gość gość
Robiłem po 360godz w mc zmiany 24godz wolnego 12g i ogien to jest praca ty jestes na wczasach

Gość gość
Strasznie długo pracujesz, nie dziwię się.

Gość gość
tez pracuje od 8 do 17, 18 i wracam i padam na pysk. mam prace biurowa jednak bardzo stresujaca i mam mnostwo cisnien. z checia dostalabym jakis zastrzyk energii na koniec tak zeby chcialo mi sie cos robic

Gość gość
Czasem mysle że to sen praca dom spanie i tak do z***bania

zależy od dnia dziś miałam trudne negocjacje na linii prawnik-broker ubezp. trochę mnie zmarnotrawiły babki potem jeszcze oddziałowe w liczbie szt. 4 za trzy trzecia padłam na ryjek jutro urlop :)

Gość gość
Zmęczonym można być nie tylko fizycznie, ale także psychicznie… I to bez dwóch zdań, wiem po sobie :/ A ile z tego objawów… Mało spałam, byłam wiecznie zmęczona i irytowała mnie byle drobnostka. Postanowiłam zacząć brać coś ziołowego i z apteki, nazywa się NaStres, więc łatwo skojarzyć :) I po jakimś czasie polepszyło się i znoszę każdy dzień w pracy dużo łatwiej i przy tym nie jestem senna :)

Gość gość
A ja jestem w ciąży, siedzę w domu, cala noc mnie mdli, potem pól dnia wymiotuje i jestem zmęczona jak cholera! Jak pracowałam fizycznie po 12 h to nie bylam tak wyczerpana. Wiec autorko zawsze mogłaś miec gorzej. A co do zmęczenia psychicznego to dla mnie zawsze bylo gorsze od fizycznego. No ale robole tego nie zrozumieją.

Gość gość
Mnie potrafi zmęczyć kilka godzin zajęc na uczelni, az sie boje jak to będzie jak pójdę do pracy :O

Gość gość
19:43 Praca jest od zajęć na uczelni łatwiejsza, nie wróciłabym na studia już.

Gość gość
Ja też mam wykształcenie wyższe i pracuję w biurze, ale jak mnie zwolnili wcześniej zakasałam rękawy i poszłam do pracy na produkcję.... Bo wiedziałam, że pieniądze są potrzebne a ambicje schowałam sobie w kieszeń wiedząc jakie u mnie w mieście jest wysokie bezrobocie. Więc nie p..... że skoro ma się tytuł mgr to niby czemu ma się pracować fizycznie damy .