Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truedodger

Kowalski: W Polsce nie ma albo za co żyć, albo kiedy żyć.

Polecane posty

Gość gość
mi sie dobrze żyje ;) jak sie jest debilem, warchołem i pieniaczem, leniem to sie narzeka na ''brak perspektyw'' i rzekomą ''biede'' :D

Gość gość
Prawda, sam jestem w takiej sytuacji, n*******lam ile wlezie w pracy a to co zarobie nie mam kiedy wydac...

Gość gość
11:11 jak sie ma pieniadze od tatusia zomowca czy emeryturke dziadzi folksdojcza albo kapo to sie nie narzeka tylko walczy po stronie smrodow kodow o prawa zydokomuchow i zdrajcow Polski. mi tez sie dobrze zyje bo sama wywalczylam i wypracowalam co swoje ale wiem i widze ze sa ludzie zyjacy w skrajnej nedzy i biedzie. Popieram Kowalskiego a pluje na s****wa z lewackiej strony barykady plus sretru, ex partie ryzego i reptilianki sropacz czy psl zlodziei p**********h

Gość gość
11:11 idz s****wo popatrz na starszych ludzi w szpitalach. codziennie ich ogladam - nie maja pieniedzy na leki czy jedzenie, niekiedy skrajnie wyniszczeni i to najczesciej ci o ktorych ich dzieci mowia "mama byla sanitariuszka w AK, tata byl w AK" itd. dla bohaterow nie ma miejsca w tym kraju natomiast zbydlecone s****wo ktore sprzedawalo wlasny kraj , wlasnych rodakow a teraz ma emeryturki w wysokosc***ensji nie jednego prawnika a jego wnuki sa w kodach czy innym szambie

Gość gość
gosc z 11,18 popieram !

Gość gość
Kowalski dobrze mówi! Nie ma kiedy wydawać tych groszy!

Gość gość
nie chce mi sie zyc :(