Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cykle 29dniowe Czy mozliwe zeby test nie wykryl ciazy w 26 dniu?

Polecane posty

Gość gość

Sluchajcie, mam wszystkie mozliwe objawy ciazy, jest moj 26 dc, zrobilam dzis test ale negatywny. Czy mozliwe zeby bylo za wczesnie przy cyklach 29dniowych?

Gość gość
Owszem, test już może wykryć ciążę , ale ty nie możesz mieć jeszcze objawów...

Gość gość
ale wlasnie test mi ciazy nie potwierdzil ??

Gość gość
a czytalas ulotke, ze test robi sie w dniu spodziewanej miesiaczki? jakie masz objawy?

Gość gość
nie mam ulotki

Gość gość
Też jestem ciekawa jakie masz objawy? Bo mnie się wydaje, ze na objawy to jeszcze za wcześnie. Druga sprawa- czytałaś ulotkę testu? robi się go w dniu spodziewanej miesiączki

Gość gość
Na test za wcześnie, na objawy tym bardziej. Wkręcasz się i tyle..

Gość gość
kiedy mialas owulacje, a kiedy powinien nadejsc okres?

Gość gość
Nieprawda, w pierwszej ciazy test wykryl mi ciaze juz na 4 dni przed przy cyklach 28 dniowych , ale to bylo kilka lat temu Mam mdlosci, podwyzszona cieplote ciala, mrowienie w piersiach, boli mnie glowa, jestem bardziej senna (no chyba ze to od pogody), mam zgage i draznia mnie niektore zapachy

Gość gość
Mierzysz temp cały cykl? Gdzie mierzyłaś? Pewnie raz pod pachą..

Gość gość
Dziewczyny, ogarnijcie sie- autorka pyta - czy mozliwe zeby w 26 dc test jeszcze nie wykryl ciazy a wy drazycie jakie ma objawy i gdzie mierzyla temperature , no co za baby

Gość gość
Bo jak jej powiemy że możliwe to nagle brzuch jej urośnie i wszystkie objawy się wyostrzą. Ja się objawów nie doszukuję przed okresem a o drugie dziecko staram sie 17 cykli. Zawsze cierpliwie czekam do dnia miesiączki a czasem i po zeby zrobić test. Robienie 3 dni przed dla mnie jest bez sensu bo jak wyjdzie negatyw to i tak się doszukujesz nadziei. I po co?

Gość gość
mi wyszedl 3 dni przed terminem, od razu wyskoczyla druga kreska. ( musialam zrobic test wczesniej, bo mialam brac antybiotyk-) autorko- podwyzszona temperatura ciala zawsze jest w drugiej polowie cyklu, wiec to zaden objaw. Mdlosci- moga sie pojawic przed okresem.. to dzialanie progesteronu. (kiedys tez strasznie mnie mdlilo- myslalam, ze faktycznie jestem w ciazy- blad, test negatywny, okres nadszedl). Zawroty glowy -czyzby niskie cisnienie? nie wkrecaj sobie, czekaj do dnia okresu. Mimo to zycze dwoc kresek :)

Gość gość
17 cykli? co tu porownywac- to juz nieplodnosc! Ja mam juz dwojke dzieci, trzeciego nie planuje ale wiadomo- roznie moze byc, stad moje dziwne objawy i podejrzenia Wcale sie nie nastawiam i nie czekam zeby mi urosl brzuch, chore myslenie Sa jednak rozne przypadki, ze nawet tydzien przed miesiaczka niektorym test wykazuje ciaze a innym dopiero tydzien po, wiec nie ma reguly Pytam o podobne sytuacje, nic wiecej

Gość gość
Nie ważne czemu tyle cykli ale chce Ci powiedziec ze nie ma co się doszukiwać . To nie zależy od testu. Jednym wychodzi 3 dni przed jak owulacja była wczesnie, innym po terminie nie wychodzi jeszcze przez dwa dni jeśli dni płodne były później. Ja tak miałam z pierwszym dzieckiem. Masz 2 wyjścia: zaczekaj na termin i zrób test albo idz na betę. Ta powinna już pokazać chociaż 2 cyfrową wartość.

Gość gość
Niczego sie nie doszukuje... Nie spieszy mi sie- pytam o podobne przypadki, jesli ktos takie mial... to wszystko!

Gość gość
Buhaha, nie spieszy się a robisz przed terminem.

Gość gość
to akurat nie jest pospiech tylko ciekawosc, skad te objawy

Gość gość
Ciekawość to pierwszy stopień do piekła :D Bądź cierpliwa...

Gość gość
madralinskie :D