Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój ojciec znów wrócił pijany, jestem zestresowana, chcę mi się płakać !

Polecane posty

Gość gość

śmiałam się z prawika24 z tego forum a ja wcale nie mam lepszego zycia, jestem rok starsza od niego, ciagle mieszkam z rodzicami, moja mama nie wytrzymuje nerwowo, mlodszy brat to samo, po szkole idzie gdzies, do kolegi, do galerii, na boisko, na siłownie, pod klatke i wraca na kolacje :O ojciec znow wrocil pijany, wczesniej poklocil sie znowu z matką bo rachunki leżą niezaplacone, on nie chce sprzedac kawałka ziemi na wsi po rodzicach (ktorej i tak nie uprawia, lezy odłogiem), wyszedl obrażony i wrcoil naj****y, zsikał się w majtki teraz leży w przedpokoju na materacu bo matka nie pozwolila mu sie klasc na kanape :O k***a mac ja nigdy nie mialam normalnego zycia, prawie nie mam znajomych, ciągły stres, matka w kuchni znów beczała a teraz poszła spac :O on ma takie dni ze pije 1-3 dni potem spokoj z miesiac i znow to samo

Gość gość
U mnie było na odwrót. Ojciec pił cały miesiąc i 2-3 dni był normalny. W końcu zapił się na śmierć. Współczuję i nie wiem co powiedzieć. To od twojej matki w większości zależy to jak toczy się wasze życie. Jeśli nic z tym nie zrobi to może sie spodziewać w przyszłości że wypniecie sie na nią bo będziecie mieli do niej żal i uraz że na to wszystko pozwalała