Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krwawienie z o***tu u 6 latka po wypróżnieniu

Polecane posty

Gość gość

Mały ostatnio zaczął delikatnie barwić papier krwią po podcieraniu pupy takie delikatne ślady krwi. Fakt zauwazylam ze dziecko mocno napiera na stolec. Pytam kochanie dlaczego tak przesz a on bo kupka jest wiekszs od dziurki. Pomyslalam pewnie podraznil sobie o***t twarda kupa. Odstawilam czekolade i zaczelam bardziej pilnowac aby jadl delikatniej, mnie slodyczy a wiecej owocow. Niestety problem nie zginàł wrecz sie nasilił. Raz byl moment kiedy dziecku krew spłyneła delikatnie po pupie, rowniez po oddaniu stolca. Zaczełam mu podawac olej lniany. Niestety robi teraz kupe i za kazdym razem w sedesie jest woda zabarwiona krwia. Kupki sprawdzalam nie są twarde. Dziecko nie skarzy sie na bol brzucha jest wesołe, pelne zycia nie placze przy robieniu kupy. I owszem jest wybredny w jedzeniu ale jak ma cos co lubi to potrafi duzo zjesc. Nie traci na wadze. W przyszlym tygodniu idziemy do lekarza jednak nie ukrywam spac przez to nie mogem. Czy ktos z was tak miał?

Gość gość
Mam synka w wieku 5 lat,i kilka razy zdarzyło mu sie zrobić kupkę z odrobina krwi, ale ja po pierwszym razie udalam sie do lekarza ktory najpierw zlecil badanie na pasożyty, wyszly ujemne,byłam u gastrologa ,bo badaniu ok. Synek mial zaparcia, wiec to byl glowny powód, ale u niego zdarzyło sie to z 5 razy,i unormowalo się. Dobrze ze idziesz do lekarza bo krew w kale jest niedobrym objawem.Jesli jest zywo czerwona to moze byc to szczelina o***tu.

Gość gość
Moje dziecko miało zaparcia o jakich mi sie nie snilo ale jak dostal biegunki z krwią okazalo sie ze na jeziorze załapał salmonelle ale wyszlo przy biegunce ja bym od razu leciała do lekarza po poradę

Gość gość
Idę bo tego nie można tak zostawić jednak boję się co to może być. :/ Nie ukrywam jestem przerażona. Mały czesto parł na stolec i myślalam że po zmianie diety i oleju lnianym gdy kupki bedą miekkie problen ustąpi. To obfitsze krwawienie wystapilo w tamtym tygodniu, olej lniany podaje dopiero od tygodnia. Maly mowil ze super kupa teraz idzie i sprawdzałam jest miekka, ale co z tego jak krew dalej sie pojawia w sedesie i przy podcieraniu troszke krwi jest. :(

Gość gość
Up