Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jesteście w internecie wredniejsi niż w zyciu?

Polecane posty

Gość gość

ja sie staram nie byc wredna bo w końcu po drugiej stronie też jest człowiek, czasami tylko jak ktoś atakuje innych albo złośliwie troluje to go próbuję sprowadzic do poziomu. Mam dużą nadzieję, ze w życiu jednak ludzie są milsi i bardziej dojrzali niż na kafeterii (choć oczywiście dojrzałe wypowiedzi sie tu trafiają to jednak wrednych jest więcej).

Gość gość
Ja w necie jestem dokładnie taka sama, jak w realu. Chętnie porozmawiam z każdym miłym i względnie inteligentnym człowiekiem. Złośliwa też bywam, ale trzeba sobie na to zasłużyć. Kilku trollom utarłam nosa. ;)

Gość gość
Wredność to bezinteresowna złosliwosc, dowalenie komuś z grubej rury za drobiazg lub za nic. Też mam taką nadzieję, ze w realu ludzie są lepsi, zrównoważeni i kulturalniejsi. Muszą, bo mają z innymi kontakt osobisty, twarz w twarz.

Gość gość
chyba w życiu jestem wredniejsza :/

Gość gość
tak, w necie jestem często o wiele wredniejsza, zwłaszcza gdy np. mam zły dzień. Potrafię być naprawdę chamska i pewnie niejeden raz doprowadziłam kogoś do łez. Czasami było mi wstyd za to co pisałam, a bywało że pisałam straszne rzeczy

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
a ja potrafię się zatrzymać i wykasować wredną wypowiedź przed wysłaniem. W życiu nie mam tej opcji, jak czymś dosadzę to aż mi szkoda osoby której się dostało :/