Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mika88ffg

przypadkowy seks, ciaza... co myslicie o zachowaniu przyszlego taty?

Polecane posty

Gość mika88ffg

Mialam chlopaka przez 5 lat i zdradzil mnie. To byl moj jedyny facet wiec postanowilam, ze nie bede plakac tylko sie zabawie. Znalazlam super przystojniaka w pracy i napisalam mu... maila (i to ,,sluzbowego" :) ze mi sie spodobal, jesli jest wolny to chcialabym pojsc z nim na randke :). Koles w lekkim szoku odpisal, ze mozemy pojsc na kawe i sie poznac, szybko wyladowalismy w lozku az pewnego dnia po 4 miesiacach romansu pekla nam gumka. Mialam objawy wiec mu napisalam, przyjechal do mnie zrobilismy test - wyszedl negatywny. Pojechalismy do lekarza za tydzien zeby sie upewnic i jednak ciaza. Bylam zalamana, plakalam jak bobr a on pocieszal mnie od poczatku i mowil, ze damy sobie rade nie placz, jakos tp bedzie itd. Myslalam o aborcji ale on nie pozwolil mi powiedzial ze nawet nei chce o tym slyszec. Zaraz po tym jak sie dowiedzielismy wyjechal do Kanady na kilka miesiecy do praca cos jakby taka dluzsza delegacja. Przez ten caly czas pisalismy i rozmawialismy na skype prawie codziennie. Zblizylismy sie do siebie bardzo. Pierwszy raz piszac padly slowa ,,skarbie,, ,,kochanie,, itd. Teraz Jestem w 5 miesiacu ciazy. On wrocil 3 tygodnie temu, przyjechal z lotniska taksowka prosto do mnie, kupil mi kwiaty i naszyjnik. Byl seks, przytulal sie do mnie cale noc... Przedwczoraj bylismy u lakrza i on... rozpalakal sie jak zobaczyl malucha na usg :) Widujemy sie w pracy, piszemy maile, idziemy razem na lunch, po pracy przyjezdzam do niego albo on do mnie, sypiamy ze soba, robimy zakupy, kapiemy sie razem, jemy razem. On duzo mnie przytula jest czuly. Kaze mi isc spac i odpoczywac, troszy sie. Mama mi mowila cos ty narobila kopnie cie w d**e i tyle. A moze jemu jednak zalezy?

Gość gość
to rzadkosc ale chyba mu zalezy

Gość gość
O jaaa :) Chyba trafił Ci się normalny mężczyzna, który bierze odpowiedzialność za swoje czyny. Mam nadzieję, ze Cię nie kopnie i będziecie razem tworzyć super rodzinkę, tego Ci życzę z całego serca!! :)

Gość mika88ffg
chyba nie umiem sie do konca cieszyc i mysle ze to zbyt piekne zeby bylo prawdziwe... doszukuje sie gdzie jest haczyk :P

Gość gość
A co Ty do niego czujesz? Rozmawialiście o przyszlości? Co dalej? On się do Ciebie wprowadzi po porodzie, czy jak?

Gość mika88ffg
ja sie chyba zakochalam. O przyszlosci nie, boje sie pytac a on nic nie mowil jeszcze....

Gość mika88ffg
ale raczej ja do niego, on ma mieszkanie swoje kupione ja wynajmuje kawalerke

Gość gość
Sprawdź, czy z tej Kanady jakiegoś syfa ci nie przywiózł, choroba weneryczna może zaszkodzić dziecku.

Gość gość
Ale przyjemnie sie to czyta :)

Gość gość
super,nie zepsuj tego. Facetowi zalezy,stara sie,serio tego nie widzisz? zycze wam wszystkiego najlepszego.

Gość gość
dokładnie a może się zestarzejesz z tym facetem i będziesz z nim szczęśliwa jak z nikim innym Powodzenia ;)