Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co kobieta najbardziej lubi w seksie ??? PILNE !!!

Polecane posty

Gość gość

Mam 26 lat ale nie jestem specjalnie doświadczony w tych sprawach. Nie ważne dlaczego - długo by opowiadac. Mimo to mam branie sporo większe niż przeciętny mój rówieśnik. Trafiła mi się taka dziewczyna, która ma na mnie ochotę. Wiem bo widzę jak się oblizuje, zagaduje, uśmiecha, dwuznaczne teksty wali. Wiem też, że raczej nie chodzi jej o związek a o romans bardziej albo tylko jednorazowy wyskok przynajmniej. No i tu jest moje pytanie : co dziewczyna koło 30-stki najbardziej ceni sobie w seksie. Wiem, że podnieca ją moje ciało i pewnie też karnacja ( sama jest dośc blada a ja to taki jakbym z jakiejś Hiszpanii był :P ). Lubię się zając kobietą, nie chodzi mi tylko o spust. Bardziej kręci mnie gdy widzę, że kobieta odpływa i mówi, że wreszcie trafił się jej facet a nie trocki od kaleson. No to jak to z wami dziewczyny jest ? Mam byc delikatny, czułe słówka, podziwiac ją wzrokiem, pokazac jej jaki jestem nią zachwycony ? No piszcie co mam robic ;) Ona ma około 30 lat.

Każda lubi co innego. Jak już przyjdzie co do czego, to obserwuj uważnie jej reakcje. Kobieta w tym wieku potrafi pokierować facetem, bo nie boi się powiedzieć, co jej sprawia przyjemność. Powodzenia.

Gość gość
Haze Ale Ty to taka widac wiesz o co chodzi ;) Tak się zastanawiam jaką taktykę obrac. Próbowac ją zdominowac czy oddac jej. Najchętniej to bym zajął się nią jak taką małą dziewczynką ;) Zacznę wszystko bardzo delikatnie. Najwyżej później będzie bardziej po męsku :P

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Sysia91 Niegrzeczna jesteś ;) Cudaku :P