Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile powinny kosztowac poznokcie hybrydowe?

Polecane posty

Gość gość

Zawsze mi sie wydawało ze to drogie. Od koleżanek słyszałam ze ponad 100zl wiec nie chodziłam bo nie stać mnie żeby wydawać 100 miesięcznie na paznokcie. A ostatnio zobaczyłam w cenniku jakiegoś salonu za 30zl. Myślicie ze może tyle kosztować czy to jakies badziewie i lepiej nie ryzykować?

Gość gość
Oczywiście, że mogą. Nie wiem czym różnią się te za 100 a te za 30. Widziałam nawet lepiej wykonane te tańsze.

Gość gość
To się chyba skusze :D a ile to się będzie trzymać i jak to się zmywa?

Gość gość
Taki lakier trzyma się bardzo długo, nawet kilka tygodni póki nie będą widocznie odrosty. Ze zmywaniem bywa różnie, możesz iść do kosmetyczki i dopłacić jej za zdjęcie ale możesz też zdjąć domowo, wystarczy wpisać w google jak zdjąć lakier hybrydowy, darmowy i łatwy sposób :)

zdejmowanie hybrydy w domu, wcale nie jest takie latwe! Najlepiej udac sie do kosmetyczki, ona jak najmniej narazi plytke paznokcia na niebezpieczenstwo. Co do cen, u mnie w miescie ceny wahaja sie w granicach od 40 do 100 zl. Dla mnie to wysoka cena, jak na dwu tygodniowy efekt, chociaz pewnie szybciej bym sie chciala pozbyc, bo strasznie nie lubie jak widac odrost :/ J=Moze i jestem staromodna, ale wole zwykle lakiery i malowac co 3-4 dni. Uzywam swietnych lakierow od gr z serii ice chic, sa o wiele bardziej trwale niz np lakiery bell czy inglot, nie odryskuja i nie smuza, a efekt jest bardzo ladny-taka jakby tafla lodu na paznokciu. Teraz latem wybieram kolory pastelowe, sa piekne, zwiewne i kobiece. a za jeden lakier, ktory wiadomo ze strarcza na kilka aplikacji place nie 40-100 zl, a tylko niecale 7 :)

vegas123 zgadzam się! w podobnym watku wypowiadalam sie juz na temat GR - ice chic jest spoko, ale sprawdź sobie serię prodigy :) mega się trzyma i cena też zachęca :)