Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy za zdjęcie z USG ciązy się płaci?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie jak w temacie. Czy się płaci za zdjęcie i jakie sa mniej więcej koszty jesli tak. Wygoglowałam pytanie ale ciągle mi wyskakuje koszt USG zamiast kosztu zdjęcia więc dalej nie wiem. I jeszcze czy jak jestem w 12 tygodniu to mogę dostać zdjęcie?

Gość gość
jak robisz usg prywatnie to w cenie usg są już zdjęcia. na nfz też drukują zdjęcia, ale to już zależy od lekarza jak często

Gość gość
Teraz jestem umówiona z NFZ. Chciałabym zdjęcie ale nie wiem na jaką sumę sie przygotować.

Gość gość
Nigdy ani prywatnie ani na nfz nie płaciłam za zdjęcia,płaciłam za płytkę bo mieli w ofercie więc wzięłam.

Gość gość
W 12 tygodniu oczywiście dostaniesz zdjęcie ja w 5 dostałam pęcherzyka

Gość gość
ok dzięki za odpowiedzi. Wcześniej wynalazłam gdzieś że lekarze nie chca dawać tych zdjęć jak sie idzie na NFZ zmuszając do wizyt prywatnych. A jakoś mi się nie uśmiecha wydawać stówę albo i więcej tylko po to żeby zdjęcie dostać.

Gość gość
Nie wiem skąd jesteś mi zawsze dają.Poproś po prostu nie bedzie nikt robił problemu

Gość gość
Ja chodziłam prywatnie i zawsze miałam zdjęcia w cenie USG, raz (w innym miejscu) dostałam płytkę z badania też w cenie. W jeszcze innym miejscu miałam zdjęcia w cenie a jeśli bym chciała 4D to miałam dopłacić. Jednak ostatecznie lekarz bez mojej prośby włączył na chwilę 3D i zrobił mi 2 fotki buzi dziecka bez dopłaty :)