Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje sie atrakcyjnych mezczyzn.

Polecane posty

Gość gość

Kiedy mnie taki podrywa strasznie sie denerwuje, poce, rece mi sie trzesa. To jest chore. Z tymi mniej atrakcyjnymi potrafie rozmawiac na luzie a kiedy odzywa sie do mnie przystojniak to zapominam glowy i pewnie wygladam jakbym byla chora umyslowo. Masakra. Kogos jeszcze paralizuje taki strach i niesmialosc przy atrakcyjnych osobach?

Gość gość
Bój sie szmato typowa polko śmierdzielko :D

Gość gość
Jakby podszedł do mnie taki Kuba Jankowski czy Rafał Maślak to kaplica

Gość gość
Ja jestem strasznie niesmiala. Jestem niska i kiedys jeszcze bylam gruba ale teraz duzo schudlam, lepiej sie ubieram. Ogolnie uwazam sie za dosc ladna kobiete. Zainteresowanie mna wzroslo, to zauwazylam i teraz kiedy podchodzi do mnie jakikolwiek mezczyzna lepiej wygladajacy to prawie mdleje. Juz kilka razy slyszalam od kolezanek, ze widac to bardzo jak sie denerwuje.. Boje sie,ze nie mam szans po prostu, albo boje sie ze podchodzi do mnie w jednym celu.

Gość gość
I niestety przez to będą się w was zakochiwać ci nieatrakcyjni, bo przy nich jesteście sobą :)

Gość gość
Gnij sama szmato, typowa polko śmierdzielko :D :D

Gość ariadna7
Mysle,ze niepotrzebnie sie stresujesz. Atrakcyjni faceci czy kobiety wiedza jakie reakcje powoduja u plci przeciwnej, dlatego szukaja czegos innego. Kogos, kto bedzie przy nich zachowywal sie normalnie i traktowal po przyjacielsku. Ich denerwuje to ze moga miec wiekszosc. Kiedys nawet tak uslyszalam od pewnego fajnego faceta ze spodobalam mu sie dlatego, ze jestem taka normalna i normalnie go traktowalam, ze nie dalam mu od razu swojego numeru. Poznalismy sie na forum i kiedy wymienilismy sie zdjeciami nie probowalam mu sie przypodobac. Psialam z nim tak, jakby mi zadnych zdjec nie wyslal. Wyluzuj ;)

Gość gość
ja tez tak mam jak jakas ladna dziewczyna do mnie podchodzi, dziwny jestem

Gość gość
Bój sie szmato typowa polko śmierdzielko :D :D :D

Gość gość
gosc 19:44 Na pewno nie Ciebie sie bede bac :D

Gość gość
Szczam ci na ryj typowa polko śmierdzielko :D :D :D

Gość gość
Atak sfrustrowanego prawika.

Gość gość
Prawik lat 4o i. :)

Gość samaRRa
ja tez sie takich wstydze chociaz przy innych jestem odważna,tez kiedyś byłam gruba i moze kompleksy ,przekonanie ze nie moge sie podobać przystojniakom gdzieś tam sie zakodowały w głowie mimo ze teraz jestem ładna

Gość gość
samaRRa Znam to uczucie niestety. To siedzi gdzies gleboko w glowie bo to wydaje sie podejrzane kiedy "moglby miec kazda a awybiera mnie"

Gość samaRRa
o to właśnie chodzi plus strach że ja sie zakocham a on za jakiś czas sie znudzi i odejdzie do jakiejś modelki,dlatego zdarzało sie że kiedyś skreślałam takich męzczyzn na starcie okłamując że jestem zajęta