Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie pracy nie dajmy sie

Polecane posty

Gość gość

http://www.fakt.pl/p...uly,611921.html sprawiedliwość po polsku waloryzacja emerytury 1,54 zł. trzynastka w zus? nie uwierzysz ludzie pracy, emeryci wyjdźmy na ulice walczmy na śmierć na życie, bo rząd obrał sobie cel aby pracujących zagłodzić, on wynagradza tylko leni, próżniaków itp. patologię a nie pracujących. gdzie jest ta obiecana kwota wolna od podatku 8 tys. dla pracujących, gdzie mamy najniższą płacę w kwocie ok. 5 tysięcy tak jak w krajach unii, gdzie mamy obniżony wiek emerytalny tj. 60 - 65 lat dla pracujących. litości oni nas chcą wykończyć, nie dajmy się, idźmy do walki na śmierć na zycie.

Gość gość
ale ten z Zabrza wychwala pod niebiosy dobrobyt u nas...

Gość gość
a co to za palant z zabrza

Gość gość
To kiedy robimy to pospolite ruszenie bo ja też mam już po dziury w nosie tych marnych 3 tysiaków wolnych od podatku i te pierdzielone 8 też na mnie większego wrażenia nie robi. NAWET PAMIĘTAM PISOWI TEN ICH ZAKICHANY PROJEKT USTAWY KTÓRY PRZEWIDYWAŁ rejestrację firmy i zwolnienie od zus do chwili wygenerowania pierwszych podkreślam ,,ZYSKÓW" GDZIE TO WSZYSTKO JEST?

Gość gość
SKORO TAK NAS OKRADANO A TERAZ JUŻ KONIEC Z TYMI OSZUSTWAMI TO JA SIĘ k****a pytam gdzie są te marne obietnice które wciąż pokrycia nie miały i gdzie TE WCIĄŻ YUMANE PODATKI IDĄ DO CHOLERY! NA CO?! jA PIERDOOLĘ NO przecież w tym kraju wszystko jest fikcją -i służba zdrowia i demokracja Nic nie jet legalne a prawo jest przeciwko porządnym ludziom. Nie mamy szans bo nie mamy swych praw, puste kieszenie i rosnące zobowiązania .