Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja 15 letnia corka cierpi po rozstaniu z chlopakiem, jak Jej pomóc?

Polecane posty

Gość gość

Serce mi pęka, jak widzę, ze cierpi..

Gość gość
błagam, 15 latka....

moja mama kiedy ja cierpiałam po rozstaniu z chłopakiem po prostu zrobiła herbatę siadła popłakała ze mną pocieszyła przytuliła obejrzałyśmy dobry film. Myślę że sama obecność matki dużo dziecku daje , posiadanie chłopaka w wieku 15 lat rzadko jest trwałe :)

Gość gość
Boze to pewnie nic wielkiego nie było. Niech sobie pocierpi, przejdzie jej szybciej niż myślisz. Nie rozumiem jak 15 letnie dzieci mogą "cierpieć" z powodu chłopaka. Co ona z nim całe życie spędziła?

Gość gość
ale jesteście paskudni, wlasnie dzieciakom wydaje się ze pierwsza milosc to już ta ostatnia i na zawsze. zakochują się po uszy, nie przezyliscie za gowniarza nieszczęśliwej milosci? znaleźli się, to co dopiero po 30stu latach można być zranionym?

Gość gość
Ja poznałam swojego obecnego męża w wieku 15 lat...Teraz mam 34

Gość gość
A mi sie podoba postawa Autorki. Zróbcie sobie babski dzień :) Pobądź z córką, może zabierz do fryzjera? Idzcie na dobry deser, może jakies zakupy? Bądź przy niej, nastolatki bardzo przeżywają takie rozstania.

Gość gość
do gość 22:41 Ty go poznałaś jak miałaś 15 lat, a on w tym wieku już ją zostawił. To co oni od przedszkola są razem ?

Gość gość
Można być zranionym w każdym wieku i każdy przezywa to na swój sposób. Nie sądzę jednak, aby taka dziecieca miłość to było od razu coś poważnego. Nie oszukujmy się, w tym wieku to dzieci są ze sobą bo tak, a nie dlatego, że rzeczywiście coś czują. Oczywiście są wyjątki!!!

Gość gość
Powiedz ze rozstania to normalna rzecz.Po to sa żeby w przyszlości poznac tę prawdziwą milość na zawsze.

Gość gość
Duzo rozmawiamy, ogólnie mam dobry kontakt z córką.Przytulam,pocieszam, ale też staram się, żeby chociaż na chwilę oderwać Ja, od tego wszystkiego.Jest wrażliwa dziewczyną wiec bardzo to przezywa.Dziękuję za wszystkie odpowiedzi

Gość gość
pewnie ją wyroohał i rzucił, wibrator polecam

Gość gość
Zazdroszcze Ci dobrego kontaktu z córką, moja mama to jak miałam 15 lat i problemy miłosne to tylko się na mnie wydzierała i zaganiała do nauki :O

Gość gość
Ja z moja mama tez nie miałam dobrego kontaktu, dlatego staram się być taka mama, jaka zawsze chciałam mieć.

Gość gość
A może spróbuj jej jakoś zapełnić czas? Może zapiszcie się na jakiś fitness, ona się wyzyje, Ty poprawisz figurę, albo jakiś kurs.

Gość gość
Dobry pomysl, dziękuję

Gość gość
po co i do czego 15 latce chłopak? taki chłopak chce TYLKO roohać, NIC pozatym. Zabroń jej mieć chłopaka do minimum 18stki.