Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ladna nigdy nie zwiaze sie z brzydkim bo nie chce sobie zanizac poziomue

Polecane posty

Gość gość

praktycznie nie widzi sie takich par typu ladna atrakcyjna dziewczyna+brzydki facet okularnik o wygladzie typowego kujonka,natomiast czasem zdarza sie ze facet przystojny z wygladu ktory moglby miec ladniejsza jest w zwiazku z przecietna

Gość gość
Jak nie. Ile to jest ladnych i zadbanych lasek co ida pod reke z typowym Polakiem (lysy, z nalanym ryjem i bebzunem jak kobeta w 8 miesiacu ciąży). A drogą do szczescia sa oczywiscie pieniadze. Zastanwia mnie jak one sex uprawiaj z tym ohydztwem.

Gość gość
no chyba ze leca na kase

Gość gość
To nieprawda. Też widuje masę par że ładna dziewczyna idzie z np. typowym blokowym anty przystojnym dresiarzem. I to wcale nie jakaś wytapetowana miłośniczka solary tylko normalna ładna dziewczyna. Zresztą nie koniecznie dresiarzem czasami ze zwykłym zupełnie przeciętnym chłopakiem a nawet poniżej, i wcale ci faceci nie wyglądają na bogatych. Widocznie kwestia oceny przystojności nie jest jednoznaczna i dla jednego brzydal/przeciętniak a dla drugiego przystojny.

Gość gość
jestem całkiem ładna, bardzo zgrabna i mam chłopaka, który z twarzy nie jest zbyt atrakcyjny. ale dla mnie jest najpiękniejszy na świecie. kocham go. ps. zarabiam więcej od niego, więc to nie jest też kwestia kasy.

Gość gość
nie związe się z takim bo nie chce wstydzić się przed znajomymi i chce mieć ładne dzieci

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona