Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie tak strasznie duzo jedzą to nienormalne

Polecane posty

Gość gość

Żeby tylko wpieprzać, normalnie jak świnie, niestety widzę, takie śniadania, obiady, kolacje, pełno mięcha z tłustymi sosami, siemniaki, na śniadanie jajecznica z kilku jaj na maśle i do tego jeszcze jakieś kanapki, kolacja to też jakieś "danie" poprawione kanapkami i jeszcze często słyszę, ze ja mało jem... a potem takie grubasy wychodzą, szkoda mi zwłaszcza dzieci juz widać, że pulchne a rodzice im jeszcze rozpychają żołądki, potem będa miały przerąbane w wieku nastoletnim... ludzie, żarcie nie jest sensem życia!! ;/ bo u niektórych to tak wygląda, żyją po to aby jeść i jeszcze uważają, że to nieprawda, albo naet jak jedzą zdrowiej trochę to napychaja się jak się da.

Gość gośćgość
To prawda. Szczególnie widać takie podejście do jedzenia u starszych osób. Jak jedziemy odwiedzić teściów, to główną atrakcją dnia jest jedzenie... Ledwo zjemy dwudaniowy obiad, to teściowa leci po ciasto, kawy nie zdążę dopić i już pojawiają się pytania, co chcemy na kolację. Niestety nie da się tego zmienić, teściowie wychowali się na wsi i klepali biedę, więc teraz celebrują posiłki.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Też to zauważam. W mniejszych miejscowościach jest to dużo bardziej widoczne. Czy to w mięsnym, gdzie wynoszą siatki mięcha i wędlin, czy to w cukierniach takich jak http://asprod.com.pl/cukiernia, w których kupują ciasta na kilogramy. Z moimi marnymi zakupami (4 kawałki ciasta, dwie piersi z kurczaka) to bardzo słabo przy nich wypadam, ale nie jest mi z tym jakoś szczególnie źle ;)