Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wróciłam z duzego miasta ze studiów do rodzinnego miasteczka i szok

Polecane posty

Gość gość

jakie te laski ktore nie studiowały w duzym miescie, a siedziały w małym miasteczku, lub robiły studia zaocznie w jakiś też dziurach, maja płytką mentalnosc, jedna sypia z szefem i dzieki temu awansowała, druga mi mowi, ze szef jej jest taki przystojniak i ze jest w szoku, ze ma taka brzydka żone(a dodam, ze jego zona jest ładna,tylko nie ma tzw banalnej urody barbie jak ja to mowie, a ta moja znajoma sie tak kreuje na barbie), bosze jakie obie sa płytkie jak jezioro u mnie na wsi, to jest po prostu szok, mnie tu jakies naukowe tematy interesuja zwiazane z moimi studiami, a one gadaja ciagle o tipsach, co dostały na walentynki, jaka bielizne, ile wydaja na ciuchy, co sobie musza kupic w tym sezonie, robia same z siebie przytępe idiotki, bo jak przy nich probuje poruszyc jakis ambitniejszt temat, to w ogole nie odzywaja się, albo mowia e tam nie masz ciekawszysch tematow, a wiesz ze Ilone zdradza maż, nie interesuja je nowinki naukowe..stały sie idiotkami:(

Gość gość
a moja kolezanka ze szkolne ławy to juz w ogole jebła tekstem "najwazniejsze zeby ludzie byli dobrani wygladem, zobacz moj szef taki ładny i przystojny men, a jego zona brzydal", a ja do niej Aga , ale co sie nam podoba to kwestia gustu a ona"ale ona jest brzydalem i nie pasuje do niego"...kurde be zprzesady w podstawowce bym moze tak kogos oceniała, ładny=fajny, brzydki=zły, ale nie po studiach ...

Gość gość
to dobre kandydatki na zone dla 35 latka z duzego miasta z pensja 6 tys netto

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
tematy naukowe, przynudzasz i pewnie wygladasz jak ten babochlop

Gość gość
Nowinko naukowo kup sobie słownik ortograficzny skoro nikt ci nie dal go na walentynki

Gość gość
Masakra. Naprawde niektore laski tylko by sie zajmowaly plotami albo gadka o ciuchach i wgl

Gość gość
A czym się interesujesz autorko? Chemią, fizyką, biologią, elektroniką czy literaturą sci-fi?

Gość gość
Przecież to prawo.laska pisze jak typowa głupia gęś "szok masakra i wgl"