Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jest ze mną nie tak, ze wszyscy mężczyźni chcą ode mnie

Polecane posty

Gość gość

Stalego zwiazku, malzenstwa??? Nawet ci podrywacze,imprezowicze... czy ja wyglądam na jakąś służąca? Nie sądzę...A może jednak?:o

Gość gość
widocznie jest idealna partnerka na zone ;) wolałabys byc traktowana tylko na jedna noc?

Gość gość
Sama nie wiem, z definicji "materiał na zone" źle mi się kojarzy, właśnie jako sluzaca. .. może to po moich ostatnich przejściach mam taki niefajny obraz ale z drugiej strony nie chce się oszukiwać, no cóż w tej sytuacji czuje się brzydkim materiałem na sluzaca

Gość gość
I przepraszam za mój zły polski

Gość gość
Jak długo z nimi chodzisz ze proponują Ci związek małżeński?

Gość gość
To nie tak, ze mężczyźni w trakcie związku namyslaja się i chcą się zenic, praktycznie każdy traktuje mnie poważnie już na początku znajomości, jeszcze w trakcie spotykania... I co dziwne, nawet podrywacze, którzy co noc mają inną i nie wydaje się, by chcieli stałego związku. Domyślam się co zaraz napiszecie - ze to chwyt bo moze nie wygladam na latwa. Może komuś się zdarzyło, nie wiem. Ale to widać, ze mają inny stosunek do mnie. Tracą trochę z pewności siebie, bardzo mnie szanują, traktują poważnie i wszystkie ida na bok. Kiedyś byłam z podrywaczem 1,5 roku, po 8 miesiącach męczył mnie o ślub (a miał wtedy 23 lata, imprezy 5 dni w tygodniu,mnóstwo dziewczyn)a znajomi śmiali się ze chyba jestem czarodziejka bo zmienił się nie do poznania. Rzucilam go bo nie chciałam slubu w wieku 19 lat.

Gość gość
Ostatni amant to samo - prowadzi(l)zycie studenckie, rozwiazle, nie ma żadnych zasad, a tu nagle spasował, widać że mu bardzo zależy ( co jest dziwne po kilkunastu dniach znajomości ) stara się nie zdradzac z tym ale sa sytuacje po których widać, wrecz desperacko probuje mnie przekonac do siebie, robi dla mnie wszystko:o dla mnie to jest dziwne

Gość gość
Dodam ze nie jestem piekna ani bogata. Taka zwyczajna... Nie wiem czy patrząc na mnie ktokolwiek powiedzialby, ze jakiemus chlopakowi moze tak na mnie zalezec :O I właśnie tych wszystkich łączy to, ze nie są desperatami. Chociaż zdarzało się też ale był 1 czy 2,, nie więcej.

Gość gość
Ze tez komus o takich godzinach chce sie wymyslac tak durne prowo:)

Gość gość
nie zazdrość tak :)

Gość gość
Prowo ale dobre, kontynuuj:D

Gość gość
Być może czuja się dobrze i wiedzą że dbasz o nich i z taką to by chcieli do końca życia zwykle są to kobiety nie do konca atrakcyjne przebojowo

Gość gość
Właśnie jestem dosyc przebojowa , bezpośrednia i wygadana ale fakt jestem opiekuncza. Dlaczego prowo? Nie mam czasu na glupoty

Gość Błękitnaaa
To wspaniale, mogę zapytać czy jesteś dziewicą? Podobno dziewice mają taką "niewinną aurę". Ja jestem i niektóre osoby wiedziały, że jeszcze jestem "niewinna", chociaż im tego nie mówiłam.

Gość gość
Nie. Wyczuwam złośliwość ;)

Gość Błękitnaaa
Złośliwość ode mnie? Dlaczego? Nie miałam tego na myśli.