Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem facetem i mam dziwne skłonności. Kobiety,przeczytajcie.

Polecane posty

Gość gość

Otóż, mam 25 lat, nie byłem w związku, nie miałem kobiet, seksu. Ale nie o to chodzi. Mam dziwne upodobania. Odkryłem już wiele lat temu, a może i zawsze taki byłem. Pociąga mnie związek, relacja z kobietą, która ma władzę nade mną, zwłaszcza psychiczną. Co mam na myśli ? Bycie w związku z kobietą, od której byłbym w jakimś sensie uzależniony, wgapiony w nią jak w obrazek. Chciałbym np być w jakimś sensie od niej zależnym, np mogłaby decydować o mojej przyjemności, np o moim orgazmie, mogłaby mi czegoś zakazać, starałbym się dla niej, pracował, oddawał jej większość swojej zarobionej pensji, kupował jakieś ciuszki, po prostu uszczęśliwiał. Mogłaby wykorzystać mnie do czegoś, np do masowania jej różnych części ciała, bycia toaletą, papieru toaletowego, zrobienia zakupów, gotowania. W taki sposób, że sprawiałoby mi to wszystko przyjemność. Wiem, ze to dziwne, ale trochę wstydzę się przed samym sobą takich upodobań. Moje upodobania już podchodzą pod pantoflarza.

Gość gość
Ale to jest śliskie ... Po prostu chcesz dac komuś szczęście!!

Gość gość
typowy polak tak ma ale zazwyczaj jest siłą zmuszany przez żonę po prostu ty będziesz spełniał obowiązki małżeńskie z przyjemnością nic w tym złego nie jest dobry z ciebie materiał na męża i tyle

ja bym takiego chciała, ale musiałby być przystojny i męski, tak żeby nikt się nie domyślił jaki jest naprawdę :classic_cool:

Gość gość
ja też takiego chcę i przystojnego umięśnionego i żeby dawał się lać batem :)

Gość gość
Taa, od razu typowy Polak. Ale ja dodałem elementy dominacji Kobiety nade mną, użycia mnie jako toaletę, np również zlania mnie po tyłku, wykorzystania mnie, np zabronienia mi czegoś i słuchania poleceń. Dodając do tego różne elementy fetyszyzmu.

Gość gość
Powiem tak co byśmy chcieli a co życie pokaże to już dwie różne sprawy .. trzeba się skupić żeby być szczęśliwym .

Gość gość
a myślisz chłopie jak jest w małżeństwie? żona cię leje zabiera c***ensje i zakazuje wszystkiego co ty się z choinki urwałeś czy co

Gość gość
Od razu przystojny i umięśniony. Mogłybyście docenić, ze ktoś taki po prostu istnieje, a wy jeszcze mięśniaka do tego chcecie, zamiast docenić taki dar.

Gość gość
a myślisz chłopie jak jest w małżeństwie? żona cię leje zabiera c***ensje i zakazuje wszystkiego co ty się z choinki urwałeś czy co xxx xxx Ale mężczyźni często nie są tego świadomi chłopie, żona leje :D Ale im to nie sprawia przyjemności, to jest różnica.

Gość gość
kobieta chce przede wszystkim ładnego chłopa niestety ale większość przystojniaków nie jest uległa i stąd się bierze że kobiety wolą łobuzów a co nie jest prawdą

Gość gość
Ja też !!

Gość gość
Tylko zapewne większość z was drogie Panie, nie ma pewnie w sobie elementu dominacji, np sponiewierania faceta, nazwania go podnóżkiem, psem, wysikania się na niego, spoliczkowania go. To wszystko musi iść w parze.

Ja bym nie sikała, nie zabierała pensji ani nie niszczyła jego psychiki... Ale z tym ze by robił co ja chcę np masować stópki to mnie się podoba... Uwielbiam jak ktoś coś przy mnie robi... :)

Gość gość
"Tylko zapewne większość z was drogie Panie, nie ma pewnie w sobie elementu dominacji, np sponiewierania faceta, nazwania go podnóżkiem, psem, wysikania się na niego, spoliczkowania go. To wszystko musi iść w parze. " x "nie byłem w związku, nie miałem kobiet" x x x nie miałeś baby w życiu więc nie wiesz jak to jest z babą oj nawet w szpitalu możesz wylądować ty jeszcze nie wiesz o czym marzysz :D

Gość gość
Sysia, bardzo miło. Masowanie stópek to jedno, np zrobienia dobrze między nóżkami także, o ile taka potrzeba. Ja nie mógłbym sobie zrobić dobrze, bez pozwolenia, tylko za przyzwoleniem. Ale element dominacji toaletowej, wykorzystywania, też sprawia mi jakąś dziwną przyjemność.

Gość gość
nie miałeś baby w życiu więc nie wiesz jak to jest z babą oj nawet w szpitalu możesz wylądować ty jeszcze nie wiesz o czym marzysz smiech.gif xxx xxx Jesteś śmieszny, Czepiasz się, dlatego, że nie byłem w związku, nie wiem jakie są kobiety :D Śmieszne doprawdy. Znam kobiety i wiem jakie potrafią być niemiłe, dobrze już to na sobie poznałem wiele lat temu.

gość dziś Wydaje mi się, żebym się skusiła na inne fetysze ale musiałabym kochać bardzo aż chciałabym zranić np zlać pasem po d***e ;)

Gość gość
drogi autorze zrozum że każda żona bije męża

Gość gość
drogi autorze zrozum że każda żona bije męża xxxx xx Widocznie nie wiedzieli na co się godzą. I teraz w tym tkwią po uszy.

Gość gość
"Widocznie nie wiedzieli na co się godzą. I teraz w tym tkwią po uszy. " x no tak mogli zostać księżmi

Gość gość
Faceci już tkwią w małżeństwach, to często już się dają pomiatać, ze względu na przysięgę, opinie społeczną, rodzinę itp. Co nie znaczy, ze nie chcieliby odejść od takiej żony.

Gość gość
tak tylko gdzie odejdą do drugiej co też będzie ich lała a nie przecież teraz są nowoczesne związki partnerskie poszuka sobie drugiego co żona mu się nie podobała 😍

Gość gość
Przedstawiasz to tak, jakby każdy facet lubił być lany i poniewierany. Oj chłopie chłopie.